L'homme de chevet

(2009)

Cartagena

Poster L'homme de chevet Poster L'homme de chevet

Sinopsis L'homme de chevet

Muriel este un spirit liber, frumoasa dar imobilizata la pat in urma unui accident oribil. Leo este un betiv de varsta mijlocie, fost boxeur. Disperat sa lucreze si fara prea multe calificari, in urma unui interviu Muriel il angajeaza sa gateasca si sa aiba grija de ea. Intre timp, Leo ii castiga increderea lui Muriel. In timp ce aceasta il invata sa citeasca, el o forteaza sa confrunte bucuriile dincolo de fereastra ei, in viata reala.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Alehanndra
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 04 Septembrie 2011 02:12
Mie mi-a placut foarte mult filmul. Are dialoguri sprințare, faze amuzante și dinamism. Frumusețea Sophiei Marceau și figura ciudata, dezordonata a lui C. Lambert dau un plus de farmec filmului.
4 0
ioanaa_ioana pe 03 Aprilie 2018 20:02
L-am vazut cu ani in urma , este delicios, primavaratic, motivational. O sa va placa. Sa nu asteptati la ceva de Oscar, ci la o fila din viata noastra de zi cu zi cu bune si rele.
1 0
mihai_cezar pe 20 Iulie 2019 01:26
Un film bun filmat în orașul Cartagena (Columbia). Este o dramă interpretată foarte bine de cei doi protagoniști S. Marceau și C. Lambert într-o perioadă critică din viața lor. Finalul este trist ca de altfel întreg filmul ! În viața reală cei doi au fost căsătoriți și formau un cuplu (2007-2014) !
0 0
Iulidesprefilme pe 25 Septembrie 2018 19:33
O dramă psihologică, în care evoluează două spirite, caractere total diferite...dar ceva le unește și, când femeia paralizată și boxeurul ratat, care o îngrijește, descoperă acel...ceva, se schimbă și destinul lor în sensul că vor comunica altfel...
0 0
lili22 pe 03 Aprilie 2018 21:45
Ce film prost.E drept ca o ingrijea iubita dar tetraplegica din film arata ca o femeie sanatoasa care a iesit din salonul de infrumusetare.
Un om isi schimba fizionomia si cand are o gripa dar o afectiune cronica.
Pacat de timpul pierdut....

0 3

Spune-ţi părerea despre L'homme de chevet

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells