La vida secreta de las palabras

(2005)

Viața secretă a cuvintelor

Poster La vida secreta de las palabras Poster La vida secreta de las palabras

Sinopsis La vida secreta de las palabras

The Secret Life of Words

Un loc izolat din mijlocul mării, o platformă petrolieră. Aici, unde trăiesc numai bărbați, are loc un accident. Pentru îngrijirea lui Josef (Tim Robbins), bărbatul accidentat, care și-a pierdut temporar vederea, sosește Hannah (Sarah Polley), o femeie misterioasă, tăcută. Între cei doi se naște o legătură ciudată, din care nu lipsesc adevărurile și minciuna, o legătura ce le va schimba viața.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

AKA

  • The Secret Life of Words

Produs de

El Deseo S.A.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox de Argentina

Țara

Spania

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mirona-Ioana Tatu pe 08 Februarie 2009 00:21
Un film teribil de emotionant si de o calitate exceptionala! Trebuie vazut! O poveste tulburatoare despre dragoste, razboi, alienare, iertare. Doua mari recitaluri actoricesti - Tim robbins si Sarah Polley.
3 2
alex_il_fenomeno pe 01 Septembrie 2012 13:30
o drama emotionanta , cu un puternic aer nordic , o poveste remarcabila care te lasa fara cuvinte si niste protagonisti alesi cum nu se poate mai bine , Tim Robbins si Sarah Polley transpunandu-ne vietile lor intr-o maniera atat de reusita incat ramai surprins de cat au putut patimi acestia , mai ales protagonista , si relatia ciudata stabilita intre ei ... merita urmarit cel putin o data , pentru ca o astfel de drama nu ai ocazia sa gasesti la orice pas .
2 1
fanfirth pe 06 Decembrie 2011 12:45
Un film din categoria celor care te marcheaza si care te urmaresc chiar si dupa ce s-a terminat.In acest film am descoperit-o pe Sarah Polley care m-a impresionat prin simplitatea ei care poate ascunde atatea dureri.
1 0
Kuhaylan pe 13 Decembrie 2016 15:19
WD 1
.......................................................
0 0
DragonMaster pe 04 August 2013 00:02
O drama romantica foarte buna
Regizoarea acestui film este Isabel Coixet care a mai facut My Life Without Me,Paris, je t'aime,iar ca si producatori executivi acest film i-a avut pe Pedro Almodóvar si Agustín Almodóvar.Tim Robbins face un rol bun in acest film ,dar cel mai bine a jucat actrita Sarah Polley pe care o stiti din filmele:Mr. Nobody,Dawn of the Dead,My Life Without Me.Este un film diferit in bunul sens al cuvantului pe care il recomand tuturor ,iar nota oferita este 8.
0 0
nicoux pe 14 Aprilie 2012 22:52
......Tim Robbins nu ne dezamageste insa aici Sarah Polley are un rol de evidentiat.
0 1
lili22 pe 30 Noiembrie 2012 14:22
ce vorbiti?
In orice tara civilizata se duce bolnavul in stare critica la spital, nu il lasi acolo pentru conversatie cu o asistenta.Sau vine un medic sa-l vada daca refuza internarea, sa indice un tratament, nu il poti trata de la distanta.
0 6

Spune-ţi părerea despre La vida secreta de las palabras

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells