Kodo giasu: Hangyaku no rurushu

(2006) - Serial TV

Kodo giasu: Hangyaku no rurushu

Poster Kodo giasu: Hangyaku no rurushu Poster Kodo giasu: Hangyaku no rurushu

Sinopsis Kodo giasu: Hangyaku no rurushu

Mai mult

Imperiul Britaniei a invadat Japonia folosind niste roboti giganți numiti ”Cavalerii Coșmarului”. Acum Japonia este numită “Zona 11” și japonezii sunt numiti ”Elevens”, care traiesc prin ghetouri - in timp ce britanicii trăiesc in lux. Din cauza asta japonezii au tot mai multe încercari de revolte. Un englez ce trăia in Japonia i-a jurat prietenului lui…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: legolas05
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7
Yukana Nogami Yukana Nogami C.C. Yasuyuki Kase Yasuyuki Kase Minami Takahiro Sakurai Takahiro Sakurai Suzaku
Crispin Freeman Crispin Freeman Jeremiah Gottwald (3 episodes, 2006) Johnny Yong Bosch Johnny Yong Bosch Lelouch Lamperouge (3 episodes, 2006) Steve Blum Steve Blum Additional Voices  (2 episodes, 2006)
Karen Strassman Karen Strassman Kallen Stadtfeld Noriaki Sugiyama Noriaki Sugiyama Rivalz Liam O'Brien Liam O'Brien Lloyd Asplund (2 episodes, 2006)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Produs de

Project Geass

Distribuitorul international

Tokyo Broadcasting System (TBS) (TV)

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ultimul_Mohican pe 06 Mai 2012 21:06
Superb
Una dintre cele mai reusite anime-uri pe care le-am vazut, nu ma asteptam sa fie atat de bun.
1 0
Eb00kie pe 10 Martie 2012 09:38
Indica o interesanta filozofie de viata
Nu, nu lupta cu guvernul... sau cu sistemul. Mai degraba, ceva care ar putea fi sumarizat ca "eroul unei revolutii este relicva regimului detronat"

Grafica nu este spectaculoasa - nici nu e nevoie. Mai degraba japonezii mizeaza pe poveste, foarte incitanta, si pe coloana sonora :D. Nu cred ca a observat prea multa lume ca la Disney, cele vechi, era muzica simfonica, aia pe care era nevoie sa te forteze cineva s-o asculti altfel. Aici e Hitomi, vedeta pop (as fi rea sa spun ca asta face diferenta, dar parca ma simt bine sa o implic).

1 1
pharmakon pe 15 aprilie 2012 22:11
Daca tie nu-ti place simfonia si muzica clasica nu inseamna ca toti ar trebui sa fim fortati sa o ascultam. Vorbeste in numele tau, individual.
Eb00kie pe 16 aprilie 2012 00:29
Daca tineti atat de mult la exactitate ar trebui sa fie "trebuie sa fi fost" deoarece in parerea mea, initial, folosesc trecutul. Ceea ce implic astfel este ca la varsta careia i se adreseaza majoritatea filmelor Disney, eu, cel putin, nu apreciam muzica clasica. Dumneavoastra, la 23 de ani, ati parasit de mult timp acest interval, dar daca ceea ce doriti sa spuneti este ca, la aceea vreme, aveati maturitatea intelectuala necesara ca sa apreciati o asemenea muzica, atunci prefer sa las parerea mea initiala gresita si sa imi cer scuze in particular fiecarei persoane intr-o situatie similara ca sa am ocazia sa va numar.

Spune-ţi părerea despre Kodo giasu: Hangyaku no rurushu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi animatie
jinglebells