Hua Mulan

(2009)

Mulan: Luptătoarea

Poster Hua Mulan Postere Hua Mulan

Sinopsis Hua Mulan

Mai mult
Hua Mulan HD

Erau niște timpuri în care lupta pentru pământ era ceva obișnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Așa erau și triburile barbare din Nord, Rouran, care declară război poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr.

Împăratul, încercând să ia măsuri, cheamă la luptă toți bărbații poporului. Mulan este o tanără care a ramas singurul sprijin pentru tatăl ei bolnav. Mama îi murise cu mulți ani în urma, iar tatăl bolnav se vede nevoit să se înscrie in…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Piratu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Wei Zhao Wei Zhao Hua Mulan Rongguang Yu Rongguang Yu Hua Hu Kun Chen Kun Chen Wentai
Jaycee Chan Jaycee Chan Fei Xiaohu Vitas Vitas Wude Jiao Xu Jiao Xu Hua Mulan
Jun Hu Jun Hu Modu Zhou Sun Zhou Sun împărat Yuxin Liu Yuxin Liu prinţesă de Rouran
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Mulan: Rise of a Warrior

Produs de

Beijing Gallop Horse Film & TV Production

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Shanghai Film Group

Țara

SUA, China

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
had3s pe 03 Ianuarie 2010 19:59
incredibil
fara sa exagerez este unul din cele mai tari filme care le-am vazut vreodata;nu cred ca s-ar supara nimeni dac-as zice faptul ca acest film este o capodopera.o poveste despre iubire,onoare,curaj.cam tot ce fac chinezii se ridica la rangul de arta,asa cum este si acest film.de mult n-am vazut un astfel de film.senzational inca o data.
5 3
Bayard pe 31 decembrie 2021 18:47
Filmul e facut de Disney si e mult MULT mai slab decat versiunea animata... unde mai e drumul eroului daca are super puteri din start?? Tot mesajul din filmul initial (si chiar si cele live-action chinezesti de dinainte) e complet ignorat: munca, efort, antrenament, etc... inutile, trebuie sa fii "cel ales"
Radu47hitman pe 24 Decembrie 2009 22:59
De această dată, prinţesa salvează prinţul.
Descrierea filmului: In China anului 450 e.n., dinastia Wei se afla sub puternica presiune a triburilor barbare din Nord, Rouran. In cautare de fier si sare, acestia incearca sa se extinda inspre Sud, atrasi de mirajul unei vieti mai bune si de dorinta de stapanire a unor teritorii manoase. Undeva in Imperiul Wei, aflat mai tot timpul pe picior de razboi cu triburile nomade, Mulan este o tanara care a ramas singurul sprijin pentru tatal ei bolnav. Mama ii murise cu multi ani in urma, iar tatal bolnav se vede nevoit sa se inscrie in armata, traditia familiei lui de razboinici obligandu-l sa trimita o persoana la razboi. Insa Mulan se deghizeaza in barbat si, in ciuda tuturor regulilor, se inroleaza in armata in locul tatalui ei. Aici se reintalneste cu un prieten din copilarie, Tigrul, care o ajuta sa-si ascunda identitatea, si il cunoaste pe Wentai, care afla adevarul, dar de care se… citeşte
4 2
danucu pe 28 noiembrie 2010 21:39
nu sunt de acord cu tine. si filmul si desenul sunt bune in egala masura, dar diferite din anumite puncte de vedere. desenul animat e pentru copii sa ii amuze (de asta dragonul si greierasul), sa ii invete una, alta si sa ii binedispuna, iar filmul e mai aproape de povestea in sine. pacat ca ai renuntat la film.
elfyi pe 24 Septembrie 2009 21:52
Mulan & Vitas
Vitas actorul principal din filmul Mulan este unicul solist care canta in registrul fluierului si ajunge la peste cinci octave si jumatate. Daca vreti sa aflati mai multe amanunte despre Vitas ,biografia lui,discografia ,album foto si multe multe clipuri video si deasemenea mai multe treilere si detalii despre filmul Mulan atunci va invit cu toata dragostea pe situl oficial www.vitas-romania.ro
4 4
madi.madytza pe 18 Mai 2010 15:36
filmul este foarte frumos .chiar merita .e o capodopera
1 1
katavskata pe 04 Martie 2013 17:17
foarte frumos
Merita vazut!!!
E unul dintre cele mai frumoase filme chinezesti pe care le-am vazut de genul asta.

0 0
Mihai2508 pe 09 Septembrie 2012 18:30
Un film de la care nu aveam mari asteptari, dar din fericire m-am inselat. Este foarte bine facut, cu scene de lupta foarte bine gandite, iar actorii joaca excelent.
0 0
chiba_florin pe 12 Februarie 2012 01:03
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m-a impresionat extrem de mult chiar daca ma asteptam sa fie vreun film anost
totusi rar vezi astfel de filme si are ceva in plus fata de desenul animat

0 0
ionuti pe 19 Martie 2010 22:29
ionuti
Intr-un cuvant caracterizarea filmului: "chinezarie" ... o mare pierdere de timp...
0 13
aurash pe 8 iunie 2010 22:01
ce sa inteleaga un manelist...
andreea7214 pe 20 august 2011 13:50
:)))

Spune-ţi părerea despre Hua Mulan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells