Klovn: The Movie

(2010)

Clovnul

Poster Klovn: The Movie Postere Klovn: The Movie

Sinopsis Klovn: The Movie

Frank vrea sa-i demonstreze sotiei sale ca poate fi un tata bun pentru viitorul lor copil si isi duce nepotul intr-o excursie cu canoia, potrivita mai mult adultilor.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Crynick
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Danemarca

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 01 Februarie 2017 20:54
Film nordic, turnat pe calapod american.
Tocmai ce am terminat de vizionat aceasta productie daneza si inca nu pot sa imi clarific un aspect. Ar trebui sa fiu trist sau vesel ca un astfel de film vine tocmai din infrigurata, incoruptibila si mult prea serioasa Danemarca? Trist pentru ca odata cu aceasta ecranizare, nu ai cum sa nu resimti cu regret ca s-au inrolat si nordicii in randul consumismului mondial, adoptand perfidul slogan: sexul vinde. Vesel, pentru ca e totusi vorba de o comedie ... mai altfel.
Si chiar asa si e. Daca vreti sa va petreceti timpul urmarind ceva total diferit, acesta este unul din titlurile care cu adevarat se deosebeste radical de marea masa a filmelor conventionale de comedie .
Desi provine dintr-o tara cu inalte standarde etico-morale, (sistemul de invatamant danez, caruia pentru a i se definitiva structura si modul in care a fost el implementat, s-a muncit, cercetat si analizat timp de… citeşte

1 0
crome pe 29 Noiembrie 2014 22:31
satui uneori de atatea filme americane , unele chiar penale , se cade sa vedem si altfel de filme asa cum este acesta , filme europene , de ce nu ,chiar reusite !
0 0
constantin_padure pe 15 Iunie 2011 00:58
Socant pentru noi, normalpentru scandinavi.
Fara sa fac un review mentionez faptul ca este un film cu multe scene destul de licentioase si fapte cretine in felul lor asa cum sunt si danezii. Locuiesc in Danemarca si ii recunosc. Oricum, pana la urma este o comedie buna in felul ei. Nu cred ca o sa gasiti in limb romana subtitrare ci in cel mai fericit caz engleza. Aici un DVD costa echivalentul a 100 RON.
0 2

Spune-ţi părerea despre Klovn: The Movie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells