Jacquou le croquant

(2007)

Răzbunarea lui Jacquou

Poster Jacquou le croquant Postere Jacquou le croquant

Sinopsis Jacquou le croquant

Mai mult
Jacquou le croquant

Jacquou este un baiat de 9 ani al carui tata, administrator de mosie la contele Nansac - care il si exploateaza, este condamnat pentru o crima si deportat. Mama lui moare la putin timp dupa aceasta intamplare. Orfan fiind, este primit de Bonnal, care se ocupa de educatia sa. Odata devenit adult, Jacquou nu va inceta sa lupte contra injustitiei care s-a facut familiei sale si sa se razbune pe cinicul conte Nansac. Va sti sa transforme dorinta de razbunare intr-o lupta impotriva injustitiei si sa dovedeasca ca unui om simplu nu-i…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

TF1 Films Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Path

Țara

Franta
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Zang pe 12 Septembrie 2009 23:55
Deosebit
Laurent Boutonat isi arata prin acest film, deplina maturitate artistica. Scenariul, regia, imaginea si coloana sonora, semnate de Boutonnat, dau viata unui film vibrant, suprarealist, ce dezvaluie drama poporului francez, in plina perioada de restauratie. Filmarile au avut loc in Romania, folosindu-se din plin cadre exterioare. Boutonnat a folosit, deasemenea, decoruri grandioase, practic a fost construit un intreg orasel. Ca fapt divers in toamna lui 2006, s-au semanat cateva hectare cu cereale, intr-o locatie special aleasa, de Boutonnat pentru a se realiza filmarile, pe parcursul lui 2007. Autor al lung metrajului "Giorgino" (1991), Boutonnat a devenit celebru, in anii 80, cand aflat in cautare de talente, a descoperit-o pe cea care avea sa devina una din cele mai mari artiste franceze: Mylene Gautier (Farmer). Boutonnat a compus muzica, a scris scenarii a regizat si filmat… citeşte
3 1
scoutboy pe 07 Iunie 2009 23:13
Un film foarte bun care prezinta Franta dupa perioada exilarii lui Napoleon.
3 2
ioanaa_ioana pe 22 Martie 2023 21:55
Un film cu copii , despre
o copilarie nefericita, plina de saracie si mizerie.
Filmele astea imi lasa asa un gust amar incat evit sa le vizionez. Nici nu ar trebui ecranizate pentru ca ne deprima. Stiti cum este, pana ajungi sa te razbuni pierzi jumatate din viata, ani pe care nu ti-i mai da nimeni.

1 0
Iulidesprefilme pe 11 Iulie 2020 14:09
Un film inspirat, cu subiect bine construit, cu actori buni...
1 1
margott pe 13 Noiembrie 2012 21:41
Din ciclul 'eroi in cinematografia franceza' face parte si povestea lui Jacquou, un pusti (superb interpretat de Leo Legrand) care jura sa razbune moartea tatalui sau, si care ajuns la maturitate isi indeplineste scopul, da dovada de multe calitati, cucereste cateva inimi si devine eroul comunitatii. Mai pe scurt, o poveste siropoasa si destul de des intalnita in filmele frantuzesti. Dar ca sa nu fiu nedreapta, filmul nu-i deloc de neglijat, are niste imagini care-ti lasa gura apa, iar actorii te cuceresc imediat.
1 1
clau_ditza091 pe 10 Decembrie 2010 11:04
Filmul e destul de interesant, iar imaginile vizuale sunt foarte frumoase.
1 1
davidedavide pe 01 Februarie 2010 17:44
super
merita vazut , atata zic, este foarte fain. Si povestea te cuprinde, o simti aproape, simti ca esti acolo, si muzica este foarte buna totul este foarte bine realizat, si actorul leo legrand joaca foarte bine bravo lui!
1 1
lorena_sonya pe 12 februarie 2012 13:16
cum pot sa vad filmul?
Ghemot pe 26 Martie 2023 18:31
Un film clasic francez neașteptat de interesant. Din punctul meu de vedere sub clasicele hollywoodiene, de asta i-am acordat doar nota 7.
0 0

Spune-ţi părerea despre Jacquou le croquant

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jacquou le croquant
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells