Jab Tak Hai Jaan

(2012)

Atât timp cât voi trăi

Poster Jab Tak Hai Jaan Postere Jab Tak Hai Jaan

Sinopsis Jab Tak Hai Jaan

Mai mult
Jab Tak Hai Jaan

Filmul urmărește povestea lui Samar Anand, interpretat de Shahrukh Khan, personaj prezentat în două etape din viața sa: Samar cel din prezent, angajat al Armatei Indiene, divizia Geniști, respectiv Samar cel din trecut, un tânăr visător, muncitor, plin de viață. O întâmplare neașteptată îi dă peste cap existența lui Samar cel visător, punând capăt unei posibile relații cu mult iubita Meera (Katrina Kaif). Astfel, se refugiază în dezamorsatul bombelor până când energica Akira…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Anushka Sharma Anushka Sharma Katrina Kaif Katrina Kaif Meera Thapar Shah Rukh Khan Shah Rukh Khan Samar Anand
Rishi Kapoor Rishi Kapoor Imran Anupam Kher Anupam Kher Meera's father Neetu Singh Neetu Singh Meera's Mother
Steve Box Steve Box poliţist Lee Nicholas Harris Lee Nicholas Harris Builder / Tramp / Police Officer Paul Blackwell Paul Blackwell poliţist
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Yash Raj Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Aanna Films

Distribuit in Romania de

BML Movie Entertainment

Țara

India

Site oficial

Jab Tak Hai Jaan

Box office Jab Tak Hai Jaan

Weekend premieră (14.10.2013)
  • Loc 19
  • Spectatori 636
  • Încasări (RON) 9.372,00
Total
  • Spectatori 1.918
  • Încasări (RON) 25.302,44
  • Încasări (USD) 7.772,30

Părerea criticului

StefanDo pe 20 Octombrie 2013 11:59
Regizat de Yash Chopra, expertul în romantism al unui Bollywood care oricum stă foarte bine la capitolul sentiment, Atât timp cât voi trăi este primul film indian lansat pe marile noastre ecrane în ultimele două decenii. Avem ocazia să experimentăm un alt tip de a spune poveşti şi de a vedea că Bollywood-ul, celebru pentru cântecele răcnite în vârf de munte şi pentru eroii oricând gata să se dezlănţuie în dansuri atent coregrafiate, s-a schimbat şi cosmopolizat foarte mult în ultima vreme.

Povestea din Atât timp cât voi trăi îl are în centru pe Samar (Shah Rukh Khan, mega-star absolut în India), un genist din armata indiană, care îşi riscă viaţa în fiecare zi ajutând, fără protecţie, la dezamorsarea bombelor. O regizoare Discovery (Anushka Sharma) este uimită de curajul lui Samar şi, printr-un concurs de împrejurări, află motivul… citeşte

1 3
shreek pe 27 octombrie 2013 08:57
Salut si respect, Nu vreau sa fiu rautacios dar am o simpla intrebare la tine domnule Stefan ,exista vre-un film pe care l-ai vazut si care sa-i fi dat nota 10 ? tie chiar nu iti place absolut nimic asa sa zicem...la maxim ,toate filmele pe care le vezi le dai note pana in maxim 8 ,trebuie sa fie in viata ta un film care sa fi primit 10 sincer si dupa care sa zicem ca te ghidezi ( ca ala nu a fost niciunul ) .spune-mi si mie care este acel film ...nu trebuie sa primeasca un film doar unul nota 10 ....despre acest film care a fost foarte bine facut ,tinand cont ca este facut de indieni ,pai sa fim sinceri cei de la hollywood niciodata nu vor putea face un astfel de film ,nu sunt innebunit dupa filmele indiene dar unele sunt chiar exceptionale ,au fost singurele filme fata de cele americane care mi-au captat atentia. O zi buna si astept un raspuns din partea ta . P.S.- Fii mai indulgent cu anumite filme ,incearca sa te transpui mai mult in actiunea filmului ,nu le mai viziona gandindu-te ca dupa actorul cutare se afla aparatul de filmat .
existentus pe 16 noiembrie 2013 10:52
Doar filmele erotice pentru tine sunt de 10. Ne-ai lamurit.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SYNDJ pe 16 Iunie 2013 16:21
Până când am să mor
Jab Tak Hai Jaan sau mai pe româneste "Până când am să mor" este un film care mi-a întrecut toate aşteptarile. După ce am văzut 3 filme de actiune pură (Don, Don 2 şi Ra One) cu nenea Shah Rukh Khan (deja actorul meu preferat indian), am crezut că acest film o să mă dezamăgească dar n-a fost aşa nici pe departe. Americanii şi Hollowood-ul rămâne prost la asemenea film la capitolul "romance".

Recomand tuturor să-l vedeti. Nota 9 chiar dacă poate ar merita chiar 10 dar au fost căteva lucruri care nu mi s-au părut tocmai ok si de aceea mă "limitez" şi dau "numai" nota 9 :)

6 3
rizea.alex70 pe 02 Aprilie 2013 14:07
Jab Tak Hai Jaan este un film senzational...plin de dragoste,muzica buna si actiune(in special in partea a 2 a),recomand.Nota 10 din partea mea.
5 3
RoxanaBordei pe 24 Noiembrie 2012 10:07
Vreau sa vad filmul asta, dar nu stiu cand va aparea?l-a vazut cineva? daca da, spuneti-mi unde-l pot vedea, va rog!
4 1
RoxanaBordei pe 4 ianuarie 2013 22:58
ms frumos:)
RoxanaBordei pe 18 ianuarie 2013 22:13
Foarte tare, mi-a placut! SRK joaca formidabil ;x
FilmeIndiene pe 04 August 2013 17:54
Atat timp cat voi trai
Din 18 Octombrie 2013 in cinematografe - Afi Palace Cotroceni, Sun Plazza si The Light Cinema - Liberty Center!
3 3
vicky_sky pe 28 Septembrie 2013 07:02
L-am vazut si o sa merg si la cinema sa il revad . cred ca efectul o sa fie si mai grozav pe ecran mare . inca o mare realizare a lui SRK
2 0
ScorpyaCristina pe 06 Aprilie 2013 10:10
Dupa Ishaqzaade, cel mai bun film al anului 2012.
Minunate interpretari, mai ales SRK si Anushka care este sufletul filmului, iar de muzica si poemul recitat de SRK ce sa mai spun?

2 1
ShahRukh pe 30 Ianuarie 2013 00:39
Exceptional film am asteptat demul sa il vad prima data lam vazut fara subtitrare sincer nu am avut nevoie de srt ca sa imi dau seama si sa inteleg esenta filmului actingul actorilor este excelent SRK dovesteste iar ca nu degeaba este "King of Bollywood" mi-a placut carisma si interpretarea Anushkai, Katrina Kaif deasemenea a jucat excelent. O drama exceptionala un film extrem de frumos merita vazut si revazut oricand. R.I.P pentru marele Yash Chopra.
2 1
gabitzu18 pe 06 Ianuarie 2013 05:33
Am ramas coplesit cum joaca Shahrukh khan.....uitativa cu incredere la acest film..nu ve-ti regreta nimic......Cu respect Gaby....ever SRK ;);)
2 1
danutzzaa87 pe 20 Ianuarie 2013 19:56
Frumos :)......................................................
2 2
bebitzaa pe 21 ianuarie 2013 01:50
Un film ce m-a rascolit si ce m-a facut sa ma gandesc ca nu intotdeauna trebuie sa te ti de promisiuni in fata Domnului..... exceptional.!!!bravo
cipi_s pe 22 martie 2013 16:48
De orice promisiune trebuie sa te tii. Si cine te pune sa le faci? Domnul? Oricum, nu asta e ideea filmului. De altfel, un film foarte bun. Trei ore in care nu te plictisesti.
m00n pe 15 Ianuarie 2013 00:21
Un film ce merita vazut...Katrina kaif nu dezamageste niciodata...dar si SRK si Anuska joaca impecabil...totusi trebuie sa recunosc ca am vizionat acest film doar finca joaca Kat in el...altfel nu ar mai fi acelasi! Pentru mine cel putin!
2 3
CatalinMT pe 24 Octombrie 2013 01:34
Ma gandesc cum %*$^ filme ca astea doua > Ucigaș cu suflet pur aka The Man of Thai Chi cu expiratul Keanu Reeves si mizeria bollywood Jaab Tak Hai Jaan ruleaza pe ecrane ?! Ori baietii astia de la firmele astea private care aduc filme in cinema sunt idioti ori sunt cretini! Am feelingul ala ca atunci cand eram mic si ma duceam la cinemaul de cartier vedeam numai productii de cacat,filme cu karate si filme indiene de era sala plina de tigani ca pe vremea comunistilor numai asta rula in cinematografe! Chiar alte productii de anul asta extrem de bune nu si-au putut face loc in cinematografele de la noi??
2 5
anamaria77 pe 1 ianuarie 2014 23:01
ai niste probleme tu.....cred ca trebuie sa emigrezi.
marin_vasile1 pe 6 iunie 2017 11:21
mari probleme e comunist cred
GALACTICUS pe 26 Septembrie 2014 21:50
Surprins
Filmul este pur şi simplu copleşitor.Îl recomand cu căldură tuturor.Rar m-am uitat la filme indiene...acum mi-am schimbat părerea total.Mare rafinament mai au indienii....
1 0
anamaria77 pe 01 Ianuarie 2014 22:58
Nu am vazut filme indiene pana acum. Dar cu acesta mi s-a pus capac definitiv. Vor aparea inca 2 filme la cinema de speficic indian, voi fi in sala de cinema. Au sensibilitate indienii astia. Cand s-a terminat filmul ( si dureaza vreo 3 ore aproape) gandeam "s-a terminat?!??!?! mai vreau sa mai tina, sa continue......." poate ca este o poveste fenomenala, geniala, fantastica, Merita vazut! fetele sunt foarte frumoase :)
1 0
raduioana pe 03 Octombrie 2013 22:21
Mirific!
Ideea filmului este extraordinara iar Shahrukh Khan este incredibil!! Joaca impecabil, ca de fiecare data, isi intra bine in rol, isi pune sufletul “pe tava” pentru noi.. cat despre final..surprinzator…clar nu trebuie ratat filmul!
1 1
marin_vasile1 pe 06 Iunie 2017 11:20
the best movie
recomand acest film super 3 actori exceptionali Anushka Sharma, Katrina Kaif, Shah Rukh Khan
0 0

Spune-ţi părerea despre Jab Tak Hai Jaan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jab Tak Hai Jaan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells