Fright Night

(1985)

Noaptea groazei

Poster Fright Night Postere Fright Night

Sinopsis Fright Night

Cam ce ai face dacă bănuiești că vecinul de vis-a-vis este un vampir și știi că nu ești crezut? Nici familia și nici poliția nu crede așa ceva. Ai putea căuta o dovadă, sau ai putea căuta pe cineva care să aibă experiență cu astfel de lucruri...

Un film în care toate poveștile tradiționale cu vampiri nu sunt distruse, ba mai mult, avem parte și de unele noi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Netflix
Chris Sarandon Chris Sarandon Jerry Dandrige William Ragsdale William Ragsdale Charley Brewster Amanda Bearse Amanda Bearse Amy Peterson
Roddy McDowall Roddy McDowall Peter Vincent Stephen Geoffreys Stephen Geoffreys 'Evil' Ed Thompson Art Evans Art Evans detectiv Lennox
Pamela Brown Pamela Brown domnişoara Nina Lene Hefner Lene Hefner Stewart Stern Stewart Stern
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures Corporation

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 20 Ianuarie 2012 13:57
un film surprinzator , cu mult mai bun fata de remake-ul realizat in 2011 . desi ma asteptam sa vad un film cu tenta umoristica din cele citite inainte , am ramas surprins sa urmaresc un film uimitor , cu aer de horror clasic , de unde nu lipsesc casele bantuite si personajele negative , in cele mai ciudate circumstante . iar personajele , pe cat de diferite , pe atat de fascinante , fiecare in felul sau . merita urmarit neaaparat , si de recomandat seara tarziu pentru un efect maxim .
5 2
cl24 pe 07 Iulie 2010 13:26
Desi s-ar putea spune ca este inca un film cu vampiri, este interesant de urmarit. Actiunea filmului se desfasoara in "prezentul" anilor 1980... iar personajele implicate evolueaza conform tehnologiei din aceea perioada.
3 2
SpiderNight pe 31 decembrie 2010 00:38
de acord frate
Dragos.87 pe 03 Decembrie 2022 02:38
Filmul are un început simplu și direct care îți menține o curiozitate constantă datorită scenelor scary și efectelor vizuale reușite..Jocul actorilor este de asemenea unul foarte bun,merită vizionat..!
1 0
valericba pe 19 Mai 2012 19:35
Un vampir cu alura de metrosexual...
O mica evadare in trecut, din cotidianul filmelor siropoase cu vampiri. Fright night este o comedie horror daca pot spune asa. Pentru privitorul din 2012 el poate sa pare un film mai mult pentru cei mici, asta din punctul de vedere al efectelor speciale, dar cred ca la vremea lui a smuls cateva tipete. Povestea este simpla, un vampir cu alura de metrosexual, dupa parerea mea, se muta in oras, iar pustiul din vecini observa asta si de aici incepe o fuga cu nabadai, de nu mai stii care pe care. Si in final cand crezi ca binele a invins, zici ca-i basm popular nu gluma, filmul mai lasa loc si de o continuare. Un film mediocru pe care nu cred ca as mai avea rabdare sa il vad din nou. Doar pentru cei curiosi:)
1 0
andystarx pe 19 Ianuarie 2017 12:38
Nota 6/10
Un 6 pentru coloana sonora,mastile la acea vreme destul de bine realizate,si nici jocul actorilor ,nu a fost foarte rau !
0 0
LorenzoRS1 pe 06 August 2013 15:08
Superb!
Daca vrei sa vezi o comedie-horror sau doar horror bun trebuiie sa vezi acest film! In mare parte nu e o comedie,cum s-ar crede ca este o comedie cu prosti,cel mai mare prost fiind vampirul,insa nu este asa! Are cateva faze amuzante obitandu-se din frica personajelor de vampir! Avand efecte surprinzator de bune,poate sa sperie ”vizitatori” slabi de inger care urmaresc acest film! Recomad acest film!
0 0
nikkolle pe 04 Mai 2012 10:37
Nu ma asteptam sa fie asa bun!!
Merita sa fie vazut , chiar daca e din 1985 m-a surprins in mod placut !!!
0 0
vladalmond pe 16 Octombrie 2017 02:01
Bun pentru speriat copiii
Când eram mic, mă uitam la episoade din Goosebumps sau Tales from the Crypt (sau versiunea animată, Tales from the Cryptkeeper, numită la noi Povestiri din Criptă). Mi s-a părut că am regăsit în acest film atmosfera acelor seriale. Mi-a părut puțin rău că nu am văzut filmul ăsta când eram la o vârstă la care să mă sperie. A fost fun văzut și la 22 de ani, dar cred că publicul țintă sunt copii sub 15 ani. Cu toate acestea, e făcut foarte bine (pentru anul 1985 cred că era ceva deosebit) și înțeleg perfect de ce a fost atât de apreciat.

Văzut din perspectiva de adult, nu am putut să mă sperii și recunosc că am fost un pic plictist. Totuși, m-a impresionat coloana sonoră, decorurile, tonul general al filmului (e amuzant, dar fără să devină o parodie sau exagerat) și în special efectele practice, care arată de multe ori mult mai bine… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Fright Night

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fright Night
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells