Diario de una ninfómana

(2008)

Diary of a Sex Addict

Poster Diario de una ninfómana Postere Diario de una ninfómana

Sinopsis Diario de una ninfómana

Mai mult
Diario de una ninfómana

Valére este o femeie de 28 de ani. Este atrăgătoare, educată și pe picioarele ei. Singura ei excentricitate este libertinajul cu care privește sexul, iar faptul că se află mereu în căutarea unor noi ocazii de a-și satisface curiozitățile și interminabila poftă carnală o fac o nimfomană în adevăratul sens al cuvântului. Se culcă cu oricine are chef și oricând are chef, sexul fiind pentru ea un mod de a exista. Nu va trece mult până când tânăra se va atașa de cariera de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Insatiable: Diary of a Sex Addict
  • Diary of a Nymphomaniac

Produs de

Canonigo Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Filmax International

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
olimpya10 pe 18 Septembrie 2011 17:22
nota 5.5 pe imdb... ce rahat.. filmul merita chiar si nota 8

merita vazut.

7 0
aigre pe 24 Februarie 2010 10:19
un film care merita vazut. este foarte interesant.
5 0
narcisson pe 24 Ianuarie 2016 03:44
Cand m-am hotarat sa vad acest film, ma asteptam la cu totul altceva. Chiar daca actiunea filmului este previzibila inca din titlu, in afara de mult sex, mai intalnim si altceva, care este mult mai important decat o simpla partida de amor salbatic. Acel ceva il reprezinta drama foarte puternica a protagonistei, o drama peste care a putut trece cu greu. Pe de alta parte, nimfomania este cu adevarat o boala si are nevoie de tratament adecvat. Mi-a placut destul de mult si modul cum este prezentata conditia femeii in societate, mai ales in zilele noastre. Indiferent de sex, oamenii te vor judeca din cauza actiunilor tale.
Prestatia actritei principale se remarca, in rest acting obisnuit. In final, filmul ne lasa cu o morala: parerea lumii este egala cu zero si fiecare dintre noi trebuie sa isi traiasca viata in asa fel incat sa fie fericit, chiar de trebuie sa faca anumite… citeşte

2 0
MariaVilla pe 07 Ianuarie 2016 00:57
Unii nu il vor intelege!
Poate ca unele persoane vor considera ca acest film este doar un pretext pentru a promova prostituia sau a denigra femeia, ei bine, nu, chiar nu despre asta este vorba!
Filmul prezinta o adevarata drama, a unei tinere frustrate inca din tanara adolescenta, care sfarseste prin a deveni o nimfomana datorita dorintei sale exacerbate de sex pe care a dobandit-o!
Filmul incearca doar sa sublinieze faptul ca, indiferent de criteriile impuse de societate, trebuie sa ne asumam propria personalitate si sa ne imbratisam existenta!

2 0
margott pe 07 Iulie 2012 23:21
Dupa titlul filmului e usor de anticipat despre ce-i vorba in film, ecranizarea unui best-seller al autoarei franceze Valerie Tasso care vorbeste despre cum placerea poate deveni un mod de viata. Probabil cartea o fi avut mai multe puncte de interes, ma gandesc ca nu degeaba a fost best-seller, insa, in ciuda unui acting rezonabil, filmul e un pic pretentios, anost si static, caruia in zadar incerci sa-i gasesti ceva atragator, daca nu pui la socoteala nuditatea, mai ales cea feminina, care se adreseaza unui anumit segment de public. Ca tot a aparut Shame anul trecut, cred ca Valerie din Diario... ar putea fi considerata corespondentul feminin al lui Brandon.
2 2
Rau pe 25 Octombrie 2009 09:50
Merita !!
Un film bun spre foarte bun.... merita vazut neaparat !!! pup pt Gagik mea :D
1 12
issey pe 17 decembrie 2009 11:28
:)) cum adica " pup pt Gagik mea :D ' ????
s.carollina pe 30 ianuarie 2014 10:02
:)))))))))))))))))))))))))))
Spikos pe 24 August 2013 08:18
Cu cat te regasesti intr-o opera de arta cu atat o apreciezi mai mult .
0 0
Madyss pe 19 Mai 2012 22:22
Bunicel! Un film realist si dramatic... Merita vazut,nota mea este 7.
0 0
susanoo21 pe 02 August 2013 17:04
este un film destul de bun ma voi uita cit de curind la el
0 2
kANE19 pe 12 Octombrie 2012 02:09
cum pot sa ma uit la filme ca nu gasesc? ma puteti ajuta va rog
0 2

Spune-ţi părerea despre Diario de una ninfómana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells