Return to Eden

(1983) - Serial TV

Intoarcere in Paradis

Poster Return to Eden Postere Return to Eden

Sinopsis Return to Eden

Recasatorindu-se, Stephanie Harper spera sa atinga in sfarsit fericirea mult visata. De fapt, se alege cu un sot interesat doar de averea ei, gata sa omoare pentru a intra in posesia acesteia. Stephanie reuseste sa scape cu viata dar greul abia acum incepe. Ca sa-si refaca viata are o singura sansa: chirurgia plastica. Scopul vizat este razbunarea.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Wendy Hughes Wendy Hughes Jilly Stewart Sam Bottoms Sam Bottoms Rebecca Gilling Rebecca Gilling Stephanie Harper / Tara Welles
James Reyne James Reyne Greg Marsden Bill Kerr Bill Kerr Dave Welles Chris Haywood Chris Haywood Jason Peebles
Olivia Hamnett Olivia Hamnett Joanna Randall James Smilie James Smilie  Dan Marshall (3 episodes, 1983) Peter Gwynne Peter Gwynne Bill McMaster
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
arleziana pe 31 Iulie 2009 12:07
As dori si eu foarte mult sa am [email protected] multumesc antcipat
1 0
andreea iulia pe 08 Decembrie 2007 13:32
filmul asta e extraordinar!Am stat pana la 3 dimineata sa-l vad.E suberb!Si e singurul la care mai m-as uita de multe ori.
1 0
badic elena pe 08 Decembrie 2006 23:28
Buna!Am vazut acest film prima oara in anul 1992 si cred ca l-as revedea oricand cu acelas interes si cu foarte mare placere.De curand am gasit acest film si am reusit sa-l inregistrez,dar din pacate nu gasesc absolut deloc subtitrarea filmului.I-mi doresc enorm de mult subtitrarea si daca ma poate ajuta cineva ar fi super.Va multumesc anticipat din tot sufletul.Filmul il recomand cu toata caldura tuturor.E super,super.
1 0
gheorghe steluta pe 22 Septembrie 2006 15:59
vreau filmul
1 0
MiereaNeagra pe 25 Iunie 2023 21:38
Un film bunicel
Un film bunicel. O bogată și-o ia de la un tip pe care-l iubește. Nasol. Nu e vinovată. Chiar deloc. Nu merita o astfel de soartă. Până aici filmul a fost ok. Dar răzbunarea ei - aiurea... Realizarea filmului cam lasă de dorit, peisaje frumoase, imagine tare neclară (poate din cauza anului în care a fost realizat?), dar poate merită să te relaxezi într-o după masă de duminică cu o astfel de mini-serie.
0 0
carmen_angelus_romila pe 11 Octombrie 2019 06:43
Un lung metraj foarte captivant si destul de interesant, un thriller debordant, in care dragostea si romantismul se intersecteaza cu ura si dispretul malefic, iar drama dezumanizanta prin care trece o fiinta umana, trebuie razbunata cu varf si indesat...!
0 0
Calburean Alina pe 27 August 2008 17:55
Vreau si eu filmul chiar si fara subtitrare... de unde pot sa fac rost de el?Va rog ajutati_ma id meu este alycalby sau [email protected] multumesc!!!
0 0
ela_eli pe 03 Septembrie 2015 21:19
nu reusesc sa vad filmul.
de ce???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

0 1

Spune-ţi părerea despre Return to Eden

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Return to Eden
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells