Eureka

(2006) - Serial TV

Eureka

Poster Eureka Poster Eureka

Sinopsis Eureka

Mai mult

Eureka pare a fi un orășel obișnuit din nord-vestul Pacificului, însă, de fapt, este o comunitate secretă de oameni geniali, desemnați de guvernul Statelor Unite să conducă cercetări și să dezvolte proiecte științifice strict secrete. Astfel, ceea ce ei au creat, fără să realizeze, este un loc în care orice lucru imaginabil se poate întâmpla...și se întâmplă.

Jack Carter, șerif al SUA, ajunge în orășelul strict secret Eureka după un accident de mașină, în timp…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Colin Ferguson Colin Ferguson Sheriff Jack Carter Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Allison Blake Kaley Cuoco Kaley Cuoco Leighton (1 episode, 2008)
Lexa Doig Lexa Doig Dr. Anne Young (2 episodes, 2007-2008) Michael Shanks Michael Shanks Christopher Dactylos (1 episode, 2007) Billy Campbell Billy Campbell Dr. Bruce Manlius (1 episode, 2009)
Stan Lee Stan Lee dr. Lee Tamlyn Tomita Tamlyn Tomita Kim Anderson  (5 episodes, 2006-2009) Olivia d'Abo Olivia d'Abo Dr. Abby Carter (2 episodes, 2007)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

The Sci-Fi Channel

Țara

SUA

Site oficial

Eureka

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
OvFire pe 08 Aprilie 2010 23:54
Cine a zis ca stiinta nu poate fi si amuzanta? Fiind apropiat oarecum ca si idee de The Big Bang Theory, Eureka este un serial care abunda de umor, prin prisma unor situatii haotice, cauzate de greseli ale oamenilor de stiinta. Colin Ferguson intra perfect in piele serifului Carter, ajuns printr-o intamplare in Eureka, stabilindu-se permanent in oras.
4 0
Numby pe 03 Septembrie 2008 00:30
Un serial destul de interesant,un om normal intr-un oras de plin cu "Rocket Scientists",efectele speciale sunt destul de reusite pentru un serial,iar Colin Ferguson pare a fi un fel de Richard Dean Anderson,la fel de haios.
4 0
edinaa pe 11 Decembrie 2010 22:51
Un serial sf obisnuit care nu m-a impresionat deloc si care nu are nimic special fata de celelalte seriale sf.
2 3
Victorrr pe 12 Decembrie 2011 22:55
vreau si eu
vreau si eu sa vad Eureka, sunt abonat la firma de cablu UPC dar nu cred ca are canalul asta pe care se difuzeaza acum, SciFi Channel :(
0 0
toro pe 20 Ianuarie 2011 17:06
Gata !.. a intrat si acest serial in moarte clinica !!! Sezonul 4 a clacat si au ramas inca 13 episoade ne finalizate. Cum se face ca mai toate serialele urmarite de mine recent au aceiasi soarta si adica ,, se ineaca ca tiganul la mal,, Renunt a mai urmarii seriale GATA !
0 0
toro pe 15 decembrie 2011 17:37
Sezonul 4 a luat sfarsit cu episodul 20. Nu exista si al 21 episod.. Ce este acum pe net, este ep. 1 sezon 5 si defapt ultimul din tot tacamu. Este un ep. de desene animate ce aduce in prag de Craciun ,spiritul de sarbatori celor din orasul Eureka. Din lipsa de fondurii , sezon 5 a fost anulat si mai in gluma , mai in serios , nici lansarea spre planeta X nu a mai avut loc. Pe loc repaus ** si Sarbatorii Fericite ** tuturor usherilor de la CINEMAGIA.
cavallioty pe 20 aprilie 2012 23:15
episodul de care zici tu cu desenele este de fapt un episod special de Craciun care face parte din sezonul 4 iar sezonul 5,care este si ultimul,a inceput pe 16 aprilie si va avea 14 episoade din cate stiu

Spune-ţi părerea despre Eureka

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Eureka
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells