Cujo

(1983)

Cujo

Poster Cujo Postere Cujo

Sinopsis Cujo

Mai mult

Donna Trenton este o femeie casnica, frustrata, care duce o viata plina de turbulente dupa ce sotul ei a aflat ca ea a avut o aventura. Brett Camber este un copil singuratic, al carui singur prieten este un caine Saint-Bernard pe nume "Cujo", care este muscat de un liliac turbat. Sotul Donnei, Vic, este plecat in interes de afaceri si se gandeste sa puna capat casniciei. Donna si baietelul ei de 5 ani, Tad, ajung cu masina la atelierul auto al tatalui lui Brett, unde se afla si "Cujo", care odata bland si cuminte, acum este…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: paul2000
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Dee Wallace Dee Wallace Donna Trenton Ed Lauter Ed Lauter Joe Camber Daniel Hugh Kelly Daniel Hugh Kelly Vic Trenton
Christopher Stone Christopher Stone Steve Kemp Danny Pintauro Danny Pintauro Tad Trenton Jerry Hardin Jerry Hardin Masen
Billy Jayne Billy Jayne Brett Camber Kaiulani Lee Kaiulani Lee Charity Camber Sandy Ward Sandy Ward Bannerman
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Sunn Classic Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Artisan Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
africanus pe 13 Februarie 2012 17:11
Avand in vedere ca este un film clasic dupa un roman de Stephen King si realizat in 1983, este un film bun ce merita urmarit neaparat mai ales daca esti un fan S.K., asa ca nu trebuie ratat. Impresia mea este una pozitiva, iar tensiunea din acest film, mai adaug, este una de exceptie...
4 0
cezarika21 pe 17 Septembrie 2013 11:39
Acel blestemat câine turbat
O ecranizare a unui roman de Stephen King care se remarcă prin tensiunea creată de atacurile repetate ale unui câine turbat asupra unei femei şi a copilului ei. Filmul este însă destul de slab, cu un scenariu previzibil (putându-se anticipa finalul chiar de la primul atac al lui Cujo) şi fără a trezi groaza aşa cum o fac alte filme după Stephen King precum Carrie. Câinele, mânjit pe la bot cu tot felul de creme (probabil dulci, că se lingea încontinuu), nu inspiră prea multă groază şi pare chiar simpatic.
2 2
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 18:12
Azi am terminat de citit cartea iar adineauri am văzut și filmul..Pentru vremea lui, destul de ok, s-a sărit peste multe aspecte importante, s-au axat doar pe ideea principală și atât..Un mare plus îl constituie micuțul, prestația sa a fost una remarcabilă..La capitolul dramatism se aseamănă mult cu cartea, unde nu a fost prea mare..Dacă îl vezi fără să citești cartea, o să ți se pară bun, dar dacă citești iar apoi îl vezi, o să ți se pară foarte subțirel..În orice caz, merită vizionat!
1 1
cosmin_kedii pe 16 Noiembrie 2013 12:24
Un lucru pot să spun, bună adaptare a cărții .
1 2
galbentheo pe 03 Martie 2024 20:23
Un clasic cu momente terifiante. Recomand pasionaților de gen.
0 0
catrina_george_madalin pe 30 Septembrie 2022 22:44
Film ok ,cam de nota 6,7 . Ecranizarea romanului regelui .. romanul nu iti lasă prea multe opțiuni.. un caine saint Bernard care devine extrem de agresiv și incepe sa atace oameni .. din pacate o femeie și un copil ii cad în gheare sa spunem asa.. iar continuarea ...o lupta pe viata și pe moarte cu un monstru
0 0
Salbaticul pe 15 Octombrie 2020 03:00
Ideea a fost excelentă,dar dacă se punea mai mult suflet la acest film cu siguranță ar fi ieșit o "Capodoperă".Sfârșitul chiar a fost execrabil,trebuia ceva mai mult.Eu îi acord un 8,aici vă contrazic puțin ceea ce am citit comentariile de mai jos,dar mă rog... fiecare cu opinia lui.Noapte bună,dragii mei prieteni!
0 0
Giulianodirt666 pe 14 Octombrie 2020 22:03
o ecranizare slăbuță după Stephen King..................
0 1
Horatiucrisan pe 23 Aprilie 2020 12:55
Ecranizare a unui roman al lui Stephen King. În primele 40 de minute nu se intampla nimic notabil iar ulterior desi se dorește impresionarea telespectatorului prin atacurile unui câine turbat, filmul nu reușește să degaje acel suspans care să te tina cu sufletul la gură. Nota 5.
0 1
balta67verde pe 21 Aprilie 2017 12:17
Film slab, turnat dupa un roman la fel de slab. Nu cred ca filmul acesta poate fi considerat Horror. S. King are cateva carti si ecranizari excelente (Shining, It, Needful Things) dar Cujo nu se numara printre ele.
0 2
andystarx pe 10 Ianuarie 2017 16:04
Nota 4/10
Un film clasic,dar extrem de plictisitor care nu te impresioneaza cu nimic,cel putin nu pe mine,horror,doar cantitatea de sange,in rest nimic special ! Nu il recomand,chiar daca este dupa nuvela unui maestru !
0 5
cosmin742000 pe 27 Aprilie 2013 21:10
Ecranizare cult dupa romanul cu acelasi nume de Stephen King . Nu m-a impresionat nici romanul nici filmul.
0 5

Spune-ţi părerea despre Cujo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cujo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells