Biyeolhan geori

(2006)

A Dirty Carnival

Poster Biyeolhan geori Postere Biyeolhan geori

Sinopsis Biyeolhan geori

Mai mult
Biyeolhan geori

Kim Byung-doo (Jo In-seong) este un gangster șarmant, simpatic și practic. Are în subordine niște băieți cărora încearcă să le impună sentimentul de familie unită și este la rându-i subordonat unor mari mahări cărora le rezolva problemele murdare. Întâmplător, se întâlnește cu un fost coleg de liceu care dorește să facă un film despre gangsteri, iar prin intermediul lui reușește să participe la o reuniune cu colegii de liceu. Acolo o întâlnește pe ea, prima și marea lui…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

Sidus Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

CJ Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
JojoB pe 03 Aprilie 2011 01:05
Best ^^
inainte sa ma uit la filmu asta, am vizionat un film japonez mai nout care ma scos din minti la cat de predictable era . In final am ajuns sa ma uit si la Dirty Carnival si am ramas placut surprinsa. Serios dar si amuzant, filmul ma facut sa ma enervez, sa rad, sa plang alaturi de personajul principal.
Merita vazut, cel putin pe mine ma pus sa ma gandesc la cat de "loiali" suntem si cate incredere avem defapt uni fata de altii.

3 1
carmen_angelus_romila pe 15 Noiembrie 2018 21:33
Am fost partasi la o realizare destul de buna al cineastilor coreeni, un thriller cu un subiect mergand pe doua planuri, dar bine determinat, plin de actiune si antren, uneori, cu scene comice si relaxante, si cu o interpretare meritorie al distributiei actoricesti.
0 0
ornitoring pe 04 August 2018 03:25
Un film extrem de frumos ..o capodopera...alaturi de cartita ,nasul, si scarface...am mentionat aceste filme deoarce vad gen...le ai vazut obligat iti place si acesta daca il incerci...un film coreean de exceptie..oacat ca nu se difuzeaza sau recomandari la asa filme..
0 0

Spune-ţi părerea despre Biyeolhan geori

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells