Bag of Bones

(2011) - Serial TV

Un sac de oase

Poster Bag of Bones Postere Bag of Bones

Sinopsis Bag of Bones

Mai mult
Bag of Bones

Mike Noonan este un scriitor care a intrat într-un mare blocaj după ce soția sa, Jo, a murit din cauza unui anevrism cerebral. Atacurile dese de panică îl paralizează pe Mike și nu poate scrie niciun rând. Agentul său literar și editorii nu știu nimic despre această problemă, fiindcă Mike are patru manuscrise nepublicate din care le dă periodic fragmente, pretinzând că au fost scrise recent.
Astfel trec patru ani de la moartea lui Jo, iar Mike are coșmaruri ce se petrec într-o…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: simi1989
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

Headline Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A&E Television Networks

Țara

SUA

Site oficial

Bag of Bones

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vorador pe 09 Februarie 2012 19:35
Nu este rau pentru cineva care n-a citit cartea,eu am citit-o si este printre cele mai bune ale lui Stephen King.Filmul este destul de bun pentru unul care a fost lansat pentru televiziune.
4 2
xerses pe 26 Decembrie 2011 15:16
Interesant subiectul...Mi-a captat interesul pana la sfarsit.
3 3
Yasmina001 pe 12 Iunie 2012 16:17
foarte bun
Un thriller-horror f bun, cum nu am mai vazut demult. N-am putut sa-i dau nota maxima, pentru ca au fost unele scapari peste care eu una nu am putut trece cu vederea, dar altfel, merita toti banii !!!
2 2
Sharlene pe 22 Iulie 2012 01:32
cel mai bun film eveeeeeeeeeeeeeeeer,exceptional si complex
2 3
kenya pe 11 Aprilie 2012 18:15
Cine a postat sinopsis`ul a povestit probabil cartea....pt ca in film sunt mici deosebiri.Sotia scriitorului moare intr-un accident de masina,iar cele romane sunt de fapt unul singur scris cu ani in urma.Mutarea la casuta din padure se petrece deoarece eroul nostru se indoieste de fidelitatea iubitei sale sotii si incearca sa mearga pe firul vietii acesteia.Nu am citit cartea,dar am urmarit cu atentie filmul si am remarcat cliseele de-acum celebre, uzitate des in scrierile lui Stephen King.Nu mi se pare nici cea mai buna nici cea mai proasta ecranizare...este mediocra si pe alocuri plictisitoare.Pierce Brosnan arata fantastic,ca de obicei,dar rolul nu il prinde.
2 3
catrina_george_madalin pe 08 Iulie 2023 20:00
Da. Un alt roman fantastic marca Stephen king adus pe marile ecrane. Fata de alte romane ecranizate, gen shining, cimitirul animalelor, carrie, salem's lot, închisoare ingerilor, culoarul verde, zona moarta, acest film nu se bucura de aceelasi succes.. Am găsit filmul destul de greu.
Este i ecranizare buna, in 2 parti, dar care din păcate deviază putin de la actiunea romanului. Merita vazut. Nota 6

0 0
lorabelle pe 07 Aprilie 2013 21:36
Merita vazut, daca esti fan Stephen King, insa avand in vedere cat de grozava e cartea, cred ca se putea face o treaba ceva mai buna cu ecranizarea.
0 0
Burlan pe 16 Decembrie 2011 12:40
Văzut......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
0 5

Spune-ţi părerea despre Bag of Bones

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells