Abismo de pasión

(2012) - Serial TV

Abisul pasiunii

Poster Abismo de pasión Poster Abismo de pasión

Sinopsis Abismo de pasión

Mai mult
Abismo de pasion

Augusto Castanon si Estefania Bouvier de Castanon sunt parintii Elisei. Cu ei locuieste Carmina care va fugi din sat cu Rosendo Arango (sotul Alfonsinei si tatal lui Damian), Alfonsina afla si ii spune lui Augusto. Estefania incearca sa il faca pe Rosendo sa nu isi abandoneze familia insa intr-un accident de masina cei doi mor, lucru de care Carmina va profita pentru a-l face pe Augusto sa creada ca sotia lui ii era infidela. Augusto suparat se insoara cu Carmina chiar daca nu era indragostit de ea.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: juls
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Blanca Guerra Blanca Guerra Alfonsina Viuda de Arango Sabine Moussier Sabine Moussier Carmina de Castañón Angelique Boyer Angelique Boyer Elisa Castañón
Eugenia Cauduro Eugenia Cauduro Dolores David Zepeda David Zepeda Damián Arango Altair Jarabo Altair Jarabo Florencia Landucci
Livia Brito Livia Brito Paloma Mark Tacher Mark Tacher Gael Francisco Gattorno Francisco Gattorno Braulio
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Bűnös vágyak

Produs de

Televisa S.A. de C.V.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sorozat Plusz

Țara

Mexic

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 19 Ianuarie 2013 12:11
La detalii la sinopsois scris Acest film nu are sinopsis. iar la wiki scrie : Acest sinopsis nu mai poate fi modificat .

"Abisul pasiunii" este povestea Elisei (Angelique Boyer), o tânără frumoasă şi inocentă care locuieşte cu părinţii săi Augusto (Alejandro Camacho) şi Estefania (Ludwika Paleta) şi împreună cu mătuşa sa, Carmina (Sabine Moussier).
Carmina fuge din sat cu Rosendo (César Évora), deşi acesta este căsătorit cu Alfonsina (Blanca Guerra), iar cea care încearcă să salveze situaţia şi să-i împiedice pe cei doi să facă o greşeala este însăşi sora Carminei, Estefania. Aceasta se întâlneşte cu Rosendo cu gândul de a-l convinge să nu îşi părăsească familia, însă în acel moment are loc o tragedie şi cei doi îşi pierd viaţa într-un accident de maşină.
Pentru că i-a fost furată fericirea, Carmina o… citeşte

1 0
CANTALUP pe 21 ianuarie 2013 10:49
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
iasmina_boar pe 27 Februarie 2017 16:29
Imi place foarte mult de David Zepeda, da tot ce-i mai bun, pune mai inainte de toate suflet in orice personaj face. De aceea il admir.
0 0

Spune-ţi părerea despre Abismo de pasión

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Abismo de pasión
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells