A Ghost Story

(2017)

A Ghost Story 

Poster A Ghost Story Postere A Ghost Story

Sinopsis A Ghost Story

Mai mult

C. este un muzician care locuieste impreuna cu sotia sa M. intr-o casa mica din Texas. La scurt timp, C. isi pierde viata in urma unui accident de masina insa spiritul sau continua sa bantuie prin casa. Isi observa cu atentie sotia suferind in urma disparitiei sale premature. In cele din urma M. paraseste casa pe care au impartit-o in trecut. C. ramane in casa si observa noii chiariasi care se muta in casa, o mama singura impreuna cu cei doi copii ai sai. Casa in care a locuit C. se transforma in cele…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: denisa_liza
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Sailor Bear

Distribuitorul international

Universal Pictures International (UPI)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lolozilla pe 29 Octombrie 2017 20:09
Filmul are acele scene lente si prelungite, care la inceput par ca se chinuie sa umple un spatiu de doar 90 de minute. M-am lovit si eu de asta dar m-am gandit sa-l continui. Totusi ele au un sens sa fie asa daca vezi filmul pana la sfarsit, inducandu-ti acea stare de eternitate care se instaleaza impreuna cu fantoma. Cu buget de 100.000$ au reusit sa faca un film melancolic bun, cu o idee rasarita, cu actori buni, cu muzica indie buna, iar ieftineala sa apropie mai mult privitorul de poveste si de scene decat sa-l indeparteze (bineinteles, nu oricine gusta).
8 3
margott pe 08 Martie 2018 21:03
Deprimant, atmosferic, nostalgic, aproape dureros de privit, sentimentul pierderii, al singuratatii e aproape palpabil, traim o viata si ne alegem cu depresii daramite o eternitate sau la cat sunt condamnate fantomele sa-si bantuie locuintele. Mi-a placut tenta de film-puzzle, pe tot parcursul lui culegi mici piese cu care intregesti povestea, plus discutia aia morbid-filosofica (ce loc mai bun pentru o asemenea discutie decat o petrecere, cand omul se distreaza, sfideaza efemeritatea vietii, inutilitatea ei) despre viata omului, despre moarte, despre rolul nostru aici, ne dam atata importanta si de fapt, nu suntem nimic, doar praf in vant, o picatura de apa intr-o mare fara fund, vorba cantecului. E ciudat cum mereu suntem prizonieri, cat suntem in viata suntem prizonierii unei iubiri, ai unei idei, ai unei pasiuni, stari de spirit, cand murim devenim prizonierii caselor, ai… citeşte
6 1
woodstar pe 02 Noiembrie 2017 20:41
Un film admirabil, dar am incercat sa nu adorm pe parcursul lui.
A Ghost Story sau "Povestea unei fantome" in regia lui David Lowery a fost cel mai divizat film de anul acesta de la Sundance. Cativa l-au gasit de o frumusete aparte, in timp ce altii au incercat sa nu adoarma. Eu fac parte din a doua categorie.

Imi place placinta, asadar sa o vad pe Rooney Mara mancand placinta si apoi vomitand-o a fost o placere aparte. Cred ca asta e singurul lucru pe care mi-l mai amintesc din film pe langa costumatia de Halloween a lui Casey Affleck.

"A Ghost Story" ar trebui sa reprezinte o poveste despre iubire si pierzanie cat si conexiunea dintre cele doua... dar pentru mine a insemnat o provocare de a ramane treaz pe parcursul filmului, ma mir ca am reusit!

Totusi, incepe destul de promitator cu Casey Affleck si Rooney Mara reprezentand un cuplu ce locuieste intr-o casa mica, avand parte de scene linistite, romantice si… citeşte

4 6
xerses pe 22 Septembrie 2017 15:55
Nu mi-a placut caci actiunea a fost foarte lenta facand filmul plictisitor.
4 16
Mishu25 pe 08 Ianuarie 2018 20:12
O experienta sublima, un film meditativ despre dragoste si timp, de vazut in tihna pentru ca desfasurarea actiunii este lenta, cel putin in prima parte.
3 4
Maradin pe 12 Noiembrie 2017 02:15
Un film chiar interesant,ideea de baza exprima renasterea care poate fi reala sau nu.Ceva fin,desfasurare foarte lenta din cauza faptului ca va scoate si partea 2,presupun.Atentie: acest film nu este pentru cei care pricep numai filme gen van damme etc.
3 5
lolozilla pe 27 decembrie 2017 11:36
Nu are ce parte 2 sa iasa, e lent pentru ca trebui sa-ti induca sa traiesti cat mai bine starea de eternitate a fantomei... si ce ar insemna sa vezi atata timp trecand prin fata ochilor fara sa faci nimic. E foarte bine gandita treaba dar trebuie sa ai rabdarea si starea necesara sa vezi un film de genul asta... Daca ai chef de ceva usor sau esti pur si simplu limitat, cum sunt unele creaturi care au comentat pe aici, mai bine nu.
Dragos.87 pe 24 Septembrie 2017 20:15
Filmul are o actiune care se desfasoara foarte lent,insa are un scenariu atractiv,insa felul cum este regizat,lasa de dorit.Fiilmul are multe scene lungite foarte mult si pe deasupra nici nu se intampla nimic ceea ce constituie un mare minus.Pacat de scenariu care chiar este interesant.
2 8
andystarx pe 08 Decembrie 2017 00:03
Nota 3/10
Nu pot sa cred ca Rooney Mara a acceptat sa joace intr o asemenea mizerie ,o catastrofa totala,unul din cele mai slabe filme vazute,nu are ce sa transmita o asemenea mizerie,auzi la unii,idee stralucita,nici vorba domne de asa ceva,ma asteptam la ceva foarte intersant,probabil ca de aia am fost asa dezamagit ,o mare pierdere de timp !
1 12
RaduTeodorescu pe 10 Octombrie 2017 12:00
Foarte slab
Actiunea se petrece foarte foarte lent. Discursuri foarte putine, rare. Nu recomand deloc !
1 13
El_KaPpa pe 26 Mai 2020 21:35
7,7/10
Unul dintre filmele care mi-au placut foarte mult, dar doar pe jumatate.
In primele 45-50 de minute creaza excelent o atmosfera menita sa te bantuie mult timp dupa vizionare.
In a doua parte povestea isi schimba usor directia spre ceva mai complex si mai profund, dar se intampla multe chestii cu care nu am mai rezonat la fel de bine.
Ramane, per total, o experienta cinefila originala si neconventionala, la pachet cu o melodie menita sa injecteze chiar si celor mai fericiti si ignoranti oameni o tristete la granita cu depresia.

0 0

Spune-ţi părerea despre A Ghost Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Ghost Story
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells