55 Days at Peking

(1963)

55 de zile la Peking

Poster 55 Days at Peking Postere 55 Days at Peking

Sinopsis 55 Days at Peking

În vara lui 1900, în timpul Răscoalei Boxerilor, câțiva diplomați, militari și alți reprezentanți ai mai multor națiuni vestice sunt asediați în interiorul faimosului Oraș Interzis din centrul Peking-ului. În ciuda intereselor lor divergente, asediații devin solidari în efortul comun de a supraviețui revoltei xenofobe îndreptate împotriva occidentalilor și a influenței occidentale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
2 nominalizări Oscar
Vezi toate premiile
Charlton Heston Charlton Heston Matt Lewis Ava Gardner Ava Gardner Natalie Ivanoff David Niven David Niven Sir Arthur Robertson
Philippe Leroy Philippe Leroy Julliard Harry Andrews Harry Andrews Father de Bearn Siu Tin Yuen Siu Tin Yuen Court Boxer
Paul Lukas Paul Lukas Dr. Steinfeldt Jacques Sernas Jacques Sernas Maj. Bobrinski Leo Genn Leo Genn Gen. Jung-Lu
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bibi_TM pe 30 Ianuarie 2013 11:55
T R I V I A
In anul 1900, interesul marilor puteri pentru rezervele inepuizabile ale chinezilor era enorma. La Peking stationau armate americane, engleze, germane, rusesti si franceze, ceea ce aduceau iritarea localnicilor. Se isca o revolta care insa nu are sorti de izbanda mai mult din cauza organizarii superioare a aliatilor., care, cand simt cutitul la os, se unesc.

Datorită ostilității Chinei și a izolarii de lumea occidentală, realizatorii filmului au fost nevoiti sa construiasca Pekinul anului 1900, cu tot cu canalele colectoare în câmpiile din afara Madridului. De asemenea, un numar important defigurantii au fost adusi din toata Asia si Europa.

1 0
cosmin_kedii pe 28 August 2013 12:18
acțiunea va avea loc la Beijing, deci pregateste-te pentru o mulțime de chinezi în casele lor, palate și obiceiurile lor . Filmul prezinta diferenta de culturi - americani, britanici si chinezi.
0 0

Spune-ţi părerea despre 55 Days at Peking

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu 55 Days at Peking
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells