- -
sub 5 voturi

Monden

A fost / este într-o relaţie cu Fred Armisen din 2010
Vezi toate »
Locul naşterii: New York City, New York, SUA · Data naşterii: 16.06.1987 (36 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Constituţie: subţire · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: şaten · Zodia: Gemeni · Etnie/rasă: albă · Liceul: Immaculate High School · Țara: SUA

Biografie

Abby a intrat in lumea actoriei urmand pasii tatalui si bunicului ei, comedieni renumiti. La inceput ea s-a alaturat grupului „Upright Citizen`s Brigade” la teatrul Groundling’s , incepandu-si lucrarile cu ei. Alaturi de acest grup ea a fost vazuta in multe spectacole de calitate. Putin mai tarziu ea s-a mutat in Los Angeles, unde a dublat un personaj din „King of the Hill”.

S-a dovedit a fi un succes, dar cel mai important este ca a intrat in contact cu nume celebre din...

mai mult
A contribuit la această pagină: stricted Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 29 Iulie 2016 14:15
Abby a calcat pe urmele tatalui si a bunicului ei in cariera de comedian, reusind tot timpul sa ne faca sa radem prin parodiile care le-a interpretat, dar si prin personajele din diferitele animatii in care a jucat. Si sa nu uitam si showurile ei de la inceput, care au fost de foarte buna calitate.
0 0
margott pe 13 Mai 2014 22:59
O fiinta foarte simpatica, fiica si nepoata de comediant (ce naste din pisica... ), desigur cu mai multe roluri decat sunt prezentate aici. Talent nativ, si nu doar pentru comedie - pentru actorie, in general. Timp de 4 ani a facut parte din echipa Saturday Night Live.
0 0

Spune-ţi părerea despre Abby Elliott

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells