Box office. Ce încasări are, la debut, Avatar: The Way of Water

de Gloria Sauciuc în 18 Dec 2022
Avatar: The Way of Water este, din 16 decembrie și în cinematografele din România

După ani de dezvoltare și de producție, sequel-ul filmului Avatar al lui James Cameron a ajuns la momentul adevărului. The Way of Water, noul film marca Disney și 20th Century Studios, a avut în SUA încasări considerabile, de 53 de milioane de dolari, rulând în 4202 săli, asta numai în ziua premierei, fiind o cifră ce conține și cele 17 milioane de dolari din vizionările de joi.

Aceasta pune filmul pe locul șase în SUA în topul încasărilor de la debut, mai jos - totuși - decât încasările unor Doctor Strange in the Multiverse of Madness (90,7 milioane de dolari), Black Panther: Wakanda Forever (84,2 milioane dolari), Thor: Love and Thunder (69,5 milioane dolari), Jurassic World Dominion (59,5 milioane dolari) și The Batman (56,6 milioane dolari).

Este, totuși, o sumă semnificativ mai mare decât cele 26,7 milioane de dolari cu care s-a deschis primul Avatar în 2009, deși sequel-ul are avantajul previzualizărilor de joi plus ani de pregătire.

Global, The Way of Water a strâns 103.400.000 dolari, de joi încoace, conform Boxofficemojo. Luni vom avea cifrele și pentru România.

Toate privirile sunt, așadar, pe The Way of Water... nu în ultimul rând pentru că nu în fiecare weekend ajunge în săli o continuare la filmul cu cele mai mari încasări din istorie. Atunci când primul Avatar a avut o premieră de 77 milioane de dolari în 2009, numeroase știri inițiale au subestimat succesul filmului prin comparație cu producția costisitoare și cu succesul Titanic-ului din 1997, pe atunci filmul cu cele mai mari încasări. Totuși , considerând încasările primite și la luni întregi după, Avatar a rămas tare pe poziții și în cele din urmă a depășit Titanic-ul. Avatar: The Way of Water este, din 16 decembrie și în cinematografele din România.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar: The Way of Water

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 19 decembrie 2022 09:39
Cred ca sunteti un pic in urma cu cifrele incasarilor: BoxOfficeMojo.com arata clar ca incasarile globale sunt de 434.5 mil $, iar doar in SUA a fost de 134 mil. $ si NU 103 mil. $ asa cum este trecut in articol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells