Top. Cele mai bune filme de acțiune ale lui 2019

de Gloria Sauciuc în 28 Aug 2019
Angel Has Fallen, cu Gerard Butler și Morgan Freeman, se alfă pe locul 10 în clasament; filmul are premiera pe marile noastre ecrane vineri, 30 august

Asia are trei filme pe primele poziții în clasamentul celor mai bune action-uri ale acestui an. O producție wuxia, de la regizorul filmelor Eroul (2002) şi Casa săbiilor zburătoare (2004) Yimou Zhang, se află pe primul lor în clasamentul filmelor de acțiune ale lui 2019. Coregrafii de luptă spectaculoase, cadre care îți taie respirația, plus o morală. Dacă primul loc e ocupat de China, pe doi este un film din Coreea de Sud, Kingdom, iar pe patru o producție din seria Ip Man, Master Z: Ip Man Legacy.

Clasamentul a fost făcut de agregatorul de opinii despre film RottenTomatoes.com și a rezultat în urma votului criticilor ale căror review-uri sunt centralizate pe mai sus menționatul site. Shadow, că despre el este vorba, e o adevărată experienţă cinematografică, e concluzia criticilor de film.

Pe locul 10 al topului se află Angel Has Fallen, cu Gerard Butler, film ce rulează în avanpremieră pe marile noastre ecrane. Titluri precum Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Cold PursuitJohn Wick: Chapter 3 - Parabellum, pe care le-am văzut anul acesta la cinema sau care chiar mai rulează pe marile noastre ecrane, nu lipsesc din acest top. 

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Kingdom, Yimou Zhang, Angel Has Fallen , Gerard Butler, Ye wen wai zhuan: Zhang tian zhi, Cold Pursuit, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Triple Frontier, Triple Threat, Oscar Isaac

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells