Kingdom

(2019) - Serial TV

Regatul

Poster Kingdom Postere Kingdom

Sinopsis Kingdom

Kingdom

Locuitorii unui regat sunt înspăimântați de zvonurile ciudate legate de boala regelui. Prințul moștenitor devine singura lor speranță în lupta cu o epidemie ciudată.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3
Vezi pe Netflix
Ji-hun Ju Ji-hun Ju Lee Chang Doona Bae Doona Bae Seo Bi Sung-kyu Kim Sung-kyu Kim Young Shin
Hye-Joon Kim Hye-Joon Kim regina Cho Suk-ho Jun Suk-ho Jun Cho Beom Pal Greg Chun Greg Chun 6 episodes, 2019
Ji-hyun Jun Ji-hyun Jun Jun-ho Heo Jun-ho Heo Ahn Hyun Seung-ryong Ryu Seung-ryong Ryu Cho Hak Joo
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

AStory

Distribuitorul international

Netflix

Părerea criticului

StefanDo pe 29 Ianuarie 2019 00:43
Cu acţiunea plasată în Coreea secolului 15 şi cu o combinaţie inspirată de politică, suspans şi violenţă explicită, Kingdom are toate şansele să-ţi atragă atenţia. Şi o va face chiar dacă nu eşti fanul celor două genuri extrem de diferite pe care acest hibrid le explorează minuţios şi creativ, drama politică de epocă şi horror-ul cu zombi. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la noua producţie Netflix, disponibilă pe populara platformă şi în România.

Cu un prim sezon de doar şase episoade şi un al doilea deja confirmat, Kingdom va avea nevoie de câteva zeci de minute pentru a te prinde în mreje. Povestea începe ca o intrigă de curte: prinţul moştenitor, Chang (Ju Ji-hoon, foto), este îngrijorat că nu şi-a mai văzut tatăl, pe măritul împărat, de săptămâni de zile, fiindu-i interzis accesul în palatul acestuia pe motiv că… citeşte

3 0
JuanRuben pe 11 martie 2019 14:22
Bun serial. Poveste foarte buna, Suspans, Drama, Tradare, Mister. Efecte vizuale foarte bune. Sangeros. Nota 8.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ssemaka pe 05 Februarie 2021 02:51
Datorită lui Costirik am terminat de văzut un serial coreean foarte bun. Tyybi1 Kingdom este cu mult peste mizeria aia TWD.
2 0
MaryVld pe 19 Iunie 2022 23:23
Un serial foarte bun, cu inceput si sfârșit, adica intelegi de unde si de ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Astept cu nerăbdare sezonul următor.
0 0
Costirik pe 31 Octombrie 2020 01:47
Serialul e excelent, are 6 episoade pe sezon (2 sezoane momentan), ceea ce il face sa aiba o poveste mult mai inchegata si un ritm mai alert fata de The Walking Dead, de exemplu, unde cu 16 episoade pe sezon uneori actiunea e mult lungita fara rost.
Ce imi place aici e ca totul are si o cauza ce declanseaza zombaiala, fata de alte filme unde nu afli niciodata. Sezonul 3 se anunta interesant, dar cu aceasta pandemie de coronavirus sunt cam pesimist ca acesta va fi realizat...

0 0
Tyybi1 pe 05 Iunie 2020 23:00
Nu mă așteptam, dar mi-a plăcut. Din prisma calității zombie, clar e sub The Walking Dead, dar e peste altele.
0 0
ornitoring pe 17 octombrie 2021 06:27
Bai tybi.. Am vazut și eu the walking dead... Pan la sezonul 7.. Primele 3 sezoane au fost blana, în rest te ia somnu și o lungește rau... Si da' clar coreeni au rupt cinematografia americana în doua... Si nu vorbesc de acest mini serial ci filme bune
Tyybi1 pe 20 octombrie 2021 19:05
Sunt cu totul de acord cu tine! The Walking Dead a devenit teribil de plictisitor după primele 3-4 sezoane. Calitatea zombie-urilor a scăzut enorm de la sezon la sezon fiindu-mi silă să mai urmăresc.

Spune-ţi părerea despre Kingdom

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Kingdom
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells