Black Snake Moan

(2006)

Suspinul șarpelui negru

Poster Black Snake Moan Postere Black Snake Moan

Sinopsis Black Snake Moan

Black Snake Moan Un om cu frica de Dumnezeu (Jackson) se ataseaza de o tanara nesociabila si solitara (Ricci) care, victima unui abuz sexual in copilarie, cauta cu disperare dragoste, dar nu gaseste pe nimeni care sa-i ofere.

In aceasta poveste despre dragoste, pierzanie si incredere, Samuel L. Jackson, nominalizat la premiul Oscar (Pulp Fiction, Razboiul Stelelor: Episodul III - Razbunarea lui Sith), si Christina Ricci (Legenda calaretului fara cap) cauta izbavirea in Sud prin puterea blues-ului si transcendenta unei prietenii neverosimile.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Classics

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Classics

Țara

SUA

Site oficial

Black Snake Moan
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vorador pe 01 Aprilie 2012 20:30
Uneori lanturile te elibereaza
Are un scenariu subtire dar care transmite un puternic mesaj social.
4 0
ChaosAge pe 23 Iunie 2009 22:42
Superb
merita vazut dupa mine ... lectie de viata ... tb sa ai ceva carecter sa te pui in pielea personajului interpretat de Samuel L. Jackson
3 2
Alexx pe 27 Februarie 2010 13:00
Despre o tipa, devenita nimfomana si cam vagaboanta datorita unor abuzuri din copilarie, dar care in mod miraculos, si dupa ce umbla jumatate de film imbracata cat mai sumar, se vindeca cu ajutorul unui negru batran, imun la farmecele acesteia , si a muzicii blues. Toate productia e o insiruire de scene bagate de-aiurea, jucate prost si merita vazut doar daca vrei sa vezi tzatzele lu' Christina Ricci asortate cu un lant din ala gros. A, si am citit pe net ca rolul gagiului prost dar cu mii de fobii, e interpretat de justin timberlake
3 6
portofel pe 25 martie 2011 20:10
Sunt perfect de acord cu tine, iar Justin...n-are nici o treaba cu actoria, CLAR!
Sorin87 pe 08 Martie 2012 19:33
Black Snake Moan
Ce bine ar fi daca am avea toti norocul sa gasim pe cineva care sa ne ajute atunci cand avem mai mare nevoie.......cat despre film,ce pot sa zic,omul asta,Samuel Jackson e un actor foarte bun si practic datorita lui,fimul chiar mi-a captat atentia si la sfarsit am ramas cu o impresie buna.
2 1
Utube pe 15 Februarie 2012 07:05
Este un film destul de ciudat despre un cuplu în care, atât ea cât şi el, au probleme foarte mari de sănătate şi comportament, ea suferind de nimfomanie, ca urmare a deselor abuzuri sexuale la care a fost supusă atunci când era copil iar el suferind de atacuri de panică foarte violente. Relaţia dintre cei doi se bazează pe dependenţa creeată ca urmare a faptului că el o acceptă pentru că ea reuşeşte să-l liniştească atunci când are atacurile respective iar ea îl acceptă pentru că, datorită faimei pe care o are, nimeni nu o doreşte ca prietenă.

Ideea filmului este destul de banală respectiv că vindecarea unei nimfomane (prostituate) se poate realiza prin muzica blues, prin abstinenţă şi prin rugăciune. Tocmai de aceea pelicula prezintă, în mare parte, procesul de vindecare, al fetei nimfomane albe (prin scoaterea diavolului din ea) de… citeşte

2 1
Radu1711 pe 09 August 2009 15:52
Radu1711
un film placut, interesant si de la care inveti multe lucruri.
2 3
Mitza_MvP pe 23 Octombrie 2016 20:59
Un film frumos despre abuz,pacat,si vindecare..totul se petrece undeva la tara unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea,dar uneori oamenii isi pun masti pentru a ascunde ceea ce nu vrea aflat despre ei,iar drama creste pe masura ce trec anii iar cand rabufneste din interior distruge tot in jur si doar oameni cu frica lui Dumenzeu pot alina durerea ascunsa de prea mult timp..
1 1
psihologu pe 14 August 2010 12:05
Ok
Dincolo de învățătura morală (CONTEAZĂ cum ne comportăm unii cu alții și că există oarecare măsură răscumpărătoare în acțiunile noastre, deși nu cred în posibilitatea schimbării 100% unii prin alții… altfel nu ar mai fi fost nevoie de Dumnezeu și de sacrificiul lui Christos), de lanțul lui Rae menit s-o țină nu doar de la a fugi ci și de a se repezi la Lazarus, de rolul solid al lui Samuel L. Jackson, filmul este surprinzător și interesant.

Două din patru stele. Și, avertisment pentru cei simandicoși.

1 1
kakapiciu pe 06 Noiembrie 2012 20:16
Foarte buna povestea, iar interpretarea personajelor excelenta.
1 2
xerses pe 24 Martie 2011 23:42
Mi-a placut pentru subiect.Miracole se intampla chiar daca nu credem in ele.Cred ca despre asta e vorba aici.Dincolo de miracol e vorba de vointa.
1 2
Iulidesprefilme pe 24 Iulie 2022 11:41
Lui Laz i-a păsat de Rae ca și cum ar fi fost copilul lui pe care l-a pierdut...Un film psihologic, bine scris, regizat, jucat...
0 1
jokeru28 pe 25 Noiembrie 2020 00:46
Ca de obicei Samuel L. Jackson interpretează magistral și acest rol. Un film bun, care transmite și emoție. Recomand!
0 1

Spune-ţi părerea despre Black Snake Moan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Black Snake Moan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells