Mission: Impossible. Fallout are cel mai bun trailer al anului, după Forbes

de Cristina Grigore în 20 Mar 2018
Mission: Impossible. Fallout se lansează la noi pe 3 august

Trailer-ul lui Mission: Impossible. Fallout, lansat la începutul lunii trecute, a fost analizat de revista Forbes şi considerat cel mai bun lansat până acum, în acest an. Comentariile din Forbes fac referire la scenele spectaculoase de acţiune şi interpretarea excelentă a actorilor, în special a lui Tom Cruise.

Fallout, în care Ethan Hunt şi echipa trebuie să facă faţă unei curse contracronometru în urma unei misiuni terminate prost, a fost comparat cu o altă franciză longevivă şi de calitate, James Bond. Este bine privit şi rolul lui Henry Cavill, care este încă taxat de critici, fiind considerat unul dintre elementele negative ale lui Justice League.

În trailer apare şi săritura care i-a adus lui Tom Cruise o accidentare destul de serioasă la gleznă şi din cauza căreia filmările noului Mission: Impossible au fost amânate. Ca de obicei, starul a executat singur majoritatea cascadoriilor – deloc uşoare –  şi a învăţat, într-un timp foarte scurt, cum se pilotează un elicopter, pentru scena umăririi aeriene. Cruise (55 de ani) este un pilot pasionat şi experimentat (şi-a luat licenţa în 1994), însă nu avea deloc experienţă cu elicopterele.

Mission: Impossible. Fallout se lansează la noi pe 3 august. Mai fac parte din distribuţie: Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monahan şi Angela Bassett. Regizor este Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation, Jack Reacher).

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible. Fallout, Tom Cruise, Henry Cavill, Alec Baldwin, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Angela Bassett, Ving Rhames, Christopher McQuarrie, Mission: Impossible - Rogue Nation, Jack Reacher

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 20 martie 2018 14:24
de ce spui Henry Cavill e unul dintre elementele negative ale lui Justice League?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells