« Înapoi la pagina festivalului

Willem Dafoe şi Aishwarya Rai merg în Coreea

de Mihai Fulger in 22 Sep 2010
Willem Dafoe şi Aishwarya Rai merg în Coreea

Willem Dafoe, omul cu o mie de feţe, şi Aishwarya Rai, diamantul Bollywood-ului, participă la ediţia a 15-a a Festivalului Internaţional de Film de la Pusan (PIFF), cel mai important eveniment cinematografic anual din Asia.

Actorul american promovează filmul A Woman de Giada Colagrande, care a avut premiera mondială la Veneţia. Al treilea lungmetraj al regizoarei, scenaristei şi actriţei de origine italiană este şi al doilea în care rolul principal masculin îi revine lui Willem Dafoe, nimeni altul decât soţul Giadei Colagrande.

Actriţa Aishwarya Rai, votată ca una dintre cele mai frumoase zece femei ale lumii de revista britanică „Harpers & Queen” şi selecţionată printre cei mai influenţi 100 de oameni ai planetei de către „Time”, îşi va prezenta filmele Raavan (vorbit în Hindi) şi Raavanan (în Tamil), ambele semnate de apreciatul regizor indian Mani Ratnam şi incluse printre proiecţiile de gală ale Festivalului.

PIFF 15 are loc între 7-15 octombrie, iar corespondentul Cinemagia la Festival, Mihai Fulger, vă va aduce mai aproape filmele care merită toată atenţia voastră.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psihologu pe 22 septembrie 2010 12:19
William Dafoe nonsalantul sergent Elias din Platoon / Plutonul (1986), filmul lui Oliver Stone distins cu premiul Oscar.
Aishwarya Rai o sensibilitate deosebita in interpretare dublata de o frumusete nativa de exceptie (nu degeaba a fost aleasa in 1994 Miss India si Miss World!!)

rizea.alex70 pe 22 septembrie 2010 16:53
Nice...
cetateanu pe 22 septembrie 2010 21:51
Willem Dafoe un actor complet cu roluri diverse iar indianca Aishwarya Rai se bate cu alte frumuseti la titlu de cea mai frumoasa femeie din lume.
gigea pe 23 septembrie 2010 09:08
Pana acum eram in dubii. .dar acum sunt sigur: asta e trendul .. Bollywood --> Hollywood. Tot mai multe filme indiene, co-productii americane, apar de la un timp, tot mai multi investitori indieni, baga bani in cinematografia hollywodiana. Tot mai multi actori indieni, apar in filme americane (fie ele de succes sau nu).
Ma bucura acest fapt, poate invatam cate ceva despre cultura lor, si n-o sa mai promovam ignoranta ( India: tigani si manele).

margott pe 6 mai 2012 20:02
Incet-incet Aishwarya Rai a cucerit si Hollywood-ul, dupa Bollywood...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Andrew Lau (Wai-Keung) este un important cineast (director de imagine, regizor si producator) originar din Hong Kong. El a semnat, printre altele, superba trilogie Infernal Affairs, pornind de la care Marin Scorsese a realizat multioscarizatul film The Departed...
Daca v-a incantat The Good, the Bad, the Weird , se prea poate sa va placa si Wonseu-eopon-eo-taim / Once Upon a Time (il puteti gasi si ca Once Upon a Time in Corea, printre zecile de filme cu titluri asemanatoare), al patrulea lungmetraj al lui Jeong Yong-gi...
La fel ca si Memories of Murder de Bong Jong-ho, Geu nom moksori / Voice of a Murderer al regizorului-scenarist Park Jin-pyo este un thriller bazat pe un caz real, pe care politistii coreeni n-au reusit sa-l rezolve timp de doua decenii...
jinglebells