Vizionarea în timpul zilei devine posibilă cu noile proiectoare 4K CineBeam de la LG

de Gloria Sauciuc în 4 Aug 2022
Oferă o imagine extra-luminoasă de la o distanță mică

LG a anunțat că seria premium de proiectoare laser „CineBeam” este disponibilă, aparatele putând fi folosite pe timp de zi. Modelul HU915QE poate genera o imagine de rezoluție 4K de 90 inchi diagonală la numai circa 6 centimetri de perete, sau de 120 de inchi diagonală atunci când este plasat la 15 cm. Ajunge la un nivel de luminozitate de 3700 de lumeni și poate gestiona un raport de contrast de 2 000 000 :1, așa că vizionarea în timpul zilei este o posibilitate reală. Prețurile acestui model încep de la 6000 de dolari. 


Noile proiectoare LG CineBeam sunt pregătite pentru camera de zi.

Modelul HU915QB, pe de altă parte, cu costuri ce încep de la 6500 de dolari, nu e la fel de luminos la cei 3000 de lumeni ai săi, însă finisajul său de culoare neagră îl face mult mai bine adaptat la vizionări de noapte.

Ambele modele beneficiază de trei porturi HDMI cu suport eARC, de două porturi USB și de un canal integrat de boxe de 40W. Așa cum era de așteptat, funcționează cu interfața webOS de la LG, scrie engadget.com și oferă servicii precum suport AirPlay 2 și  Bluetooth.

Suportul pentru noile proiectoare Cinebeam este limitat la HDR 10 și HLG. Probabil veți vrea să achiziționați unul dintre ultimele TV OLED dacă vă doriți Dolby Vision, chiar dacă nu veți avea suport 8K. Aceste unități ar putea să își dovedească valoarea dacă dimensiunea primează, mai notează publicația mai sus citată.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells