Următorul proiect al lui Tarantino îi aduce împreună pe Django și Zorro

de Cristina Grigore în 5 Iun 2019
Producția va avea la bază o serie de benzi desenate cu aventurile pistolarului, imaginate de cineast

Cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, nu a intrat încă în cinematografe – se lansează (și la noi) pe 16 august – însă următorul său proiect prinde deja contur. Potrivit CinemaBlend.com, cineastul pregătește un soi de continuare a lui Django Unchained în care va fi integrat și Zorro.

Producția va avea la bază aventurile lui Django imaginate de Tarantino într-o serie de șapte benzi desenate publicate de Dynamite Entertainment și DC Comics între 2014 și 2015. În acestea, drumul lui Django se intersectează cu cel al lui Don Diego de la Vega (Zorro); cei doi ajung să se împrietenească și să acționeze împreună. Adaptarea i-a fost încredințată scenaristului Jerrod Carmichael (The Carmichael Show).

Django Unchained a fost primul film western al lui Tarantino, cu Jamie Foxx în rol titular. A fost extrem de apreciat, a fost recompensat cu un Oscar pentru scenariu original și încă o statuetă pentru rolul secundar al lui Christoph Waltz. În plus, a devenit cel mai mare succes la box office al regizorului (425 milioane de dolari încasări globale la un buget de 100 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com).

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, Django Unchained, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Jerrod Carmichael

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Caciulacdlac pe 6 iunie 2019 17:54
Amintesc ca pe langa acesta, Tarantino mai are un proiect anuntat anterior, si anume un nou film Star Trek alaturi de Abrams. E posibil ca acesta sa fie de fapt urmatorul film, iar abia apoi sa apara Django/Zorro.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells