Trailerul lui Venom - mai multe vizualizări în 24 de ore decât cel al lui Wonder Woman

de Cristina Grigore în 30 Apr 2018
Filmul se lansează, atât în Statele Unite, cât şi pe marile noastre ecrane, pe 5 octombrie

După ce primul teaser a nemulțumit fanii, iată că noile imagini din Venom  - în care a putut fi văzută transformarea protagonistului Eddie Brock în maleficul simbiot - îi readuce pe fanii actorului şi ai universului Spider-Man în faţa ecranelor.

Potrivit TheWrap.com, noul trailerul lansat a avut cu 72% mai multe vizualizări față de teaser. În plus, vizualizările au fost peste cele ale lui Wonder Woman ori Doctor Strange.

Trailerul spin-off-ul Spider-Man, cu Tom Hardy protagonist, a totalizat 64,3 milioane de vizualizări în 24 de ore, potrivit unei analize ce a însumat date de pe YouTube, Reddit şi alte reţele de socializare şi bloguri.

Planul celor de la Sony Pictures, de a amâna imaginile cu simbiotul extraterestru, pare să fi funcţionat iar fanii aşteaptă acum cu nerăbdare debutul din 5 octombrie (data de lansare din SUA coincide cu cea de la noi).

Mai sunt încă multe de aflat despre povestea filmului, însă - după atracţia exercitată de trailer - este clar că Tom Hardy şi regizorul Ruben Fleischer au dus într-o direcţie bună această variantă a lui Venom.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Venom, Ruben Fleischer, Wonder Woman, Doctor Strange

Alte știri din cinema

Se face un serial după Rashômon, film de referință al cinematografiei nipone

Rashômon este un film psihologic unic despre relativitatea realităţii percepute de fiecare dintre oameni

Netflix a comandat 16 noi episoade din Chilling Adventures of Sabrina

O poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice

Sebastian Stan îndrăgostit, în prima imagine din filmul Monday

Actorul de origine română va fi (re)văzut repede pe marile noastre ecrane, în producția Destroyer, din 25 ianuarie

Online streaming-ul nu va duce la desființarea sălilor de cinema

Netflix, HBO, Amazon, Hulu, iTunes, Disney+ nu vor lua clienții sălilor de cinema, se vede într-un studiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 30 aprilie 2018 15:40
Un super trailer.Sper sa fie si un super film.Tom Hardy oricum e prea mare si o sa aduca tot ce poate pentru a fi un film bun.El isi face treaba orice ar fu,si pentru mine o sa fie de ajuns.
spartacus pe 30 aprilie 2018 20:15
Ce nu inteleg eu: de ce dracu se spune despre VENOM că este ”trailerul la spin-off-ul Spider-Man” când Spidey nu apare deloc in acest film, după cum am inteles???...
cavallioty pe 30 aprilie 2018 21:32
pentru ca Venom face parte din universul Spider-Man aparand in unul din filme,asta il face spin of,Spider-Man nu trebuie sa apara
spartacus pe 1 mai 2018 12:03
Intrebarea era retorică. Știu că Venom este parte a universului Spiderman, dar mi se pare total aiurea să faci un ”spin-off” la un film considerat ”ancoră” fără să introduci elemente ale filmului original !?! Adică WTF !?!... Ca să înțelegi mai bine intrebarea mea: vezi ca exemplu ”Star Wars - Rogue One”, unde, în afară de lumea si personajele din lumea Star Wars, a fost concludent și de mare impact prezența lui Darth Vader, fie chiar și pentru câteva minute - acesta DA ”spin-off”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells