Trailerul lui Venom - mai multe vizualizări în 24 de ore decât cel al lui Wonder Woman

de Cristina Grigore în 30 Apr 2018
Filmul se lansează, atât în Statele Unite, cât şi pe marile noastre ecrane, pe 5 octombrie

După ce primul teaser a nemulțumit fanii, iată că noile imagini din Venom  - în care a putut fi văzută transformarea protagonistului Eddie Brock în maleficul simbiot - îi readuce pe fanii actorului şi ai universului Spider-Man în faţa ecranelor.

Potrivit TheWrap.com, noul trailerul lansat a avut cu 72% mai multe vizualizări față de teaser. În plus, vizualizările au fost peste cele ale lui Wonder Woman ori Doctor Strange.

Trailerul spin-off-ul Spider-Man, cu Tom Hardy protagonist, a totalizat 64,3 milioane de vizualizări în 24 de ore, potrivit unei analize ce a însumat date de pe YouTube, Reddit şi alte reţele de socializare şi bloguri.

Planul celor de la Sony Pictures, de a amâna imaginile cu simbiotul extraterestru, pare să fi funcţionat iar fanii aşteaptă acum cu nerăbdare debutul din 5 octombrie (data de lansare din SUA coincide cu cea de la noi).

Mai sunt încă multe de aflat despre povestea filmului, însă - după atracţia exercitată de trailer - este clar că Tom Hardy şi regizorul Ruben Fleischer au dus într-o direcţie bună această variantă a lui Venom.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Venom, Ruben Fleischer, Wonder Woman, Doctor Strange

Alte știri din cinema

Coproducţia minoritar românească Donbass, de Serghei Loznitsa, premiată la Cannes

Valeriu Andriuţă joacă rolul unui locuitor din regiunea Donbass

DiCaprio, în rol de preşedinte al SUA. Steven Spielberg îşi doreşte regia biopicului

Cineastul are mai multe producţii în orarul de lucru - printre acestea se află şi noul film Indiana Jones

Serialul animat Unikitty, produs de Warner Bros., debutează la Cartoon Network

Serialul va fi lansat la Cartoon Network luni, 21 mai, iar episoade noi vor fi disponibile de luni până vineri, de la 18:40

Audiţia ciudată ce i-a adus lui Alden Ehrenreich rolul lui Han Solo

Solo: A Star Wars Story se lansează în cinematografele noastre pe…

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 30 aprilie 2018 15:40
Un super trailer.Sper sa fie si un super film.Tom Hardy oricum e prea mare si o sa aduca tot ce poate pentru a fi un film bun.El isi face treaba orice ar fu,si pentru mine o sa fie de ajuns.
spartacus pe 30 aprilie 2018 20:15
Ce nu inteleg eu: de ce dracu se spune despre VENOM că este ”trailerul la spin-off-ul Spider-Man” când Spidey nu apare deloc in acest film, după cum am inteles???...
cavallioty pe 30 aprilie 2018 21:32
pentru ca Venom face parte din universul Spider-Man aparand in unul din filme,asta il face spin of,Spider-Man nu trebuie sa apara
spartacus pe 1 mai 2018 12:03
Intrebarea era retorică. Știu că Venom este parte a universului Spiderman, dar mi se pare total aiurea să faci un ”spin-off” la un film considerat ”ancoră” fără să introduci elemente ale filmului original !?! Adică WTF !?!... Ca să înțelegi mai bine intrebarea mea: vezi ca exemplu ”Star Wars - Rogue One”, unde, în afară de lumea si personajele din lumea Star Wars, a fost concludent și de mare impact prezența lui Darth Vader, fie chiar și pentru câteva minute - acesta DA ”spin-off”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells