Trailer The Avengers: Age of Ultron

de Ştefan Dobroiu în 23 Oct 2014
Ultron declară război umanităţii în blockbusterul aşteptat în mai 2015

După ce primul trailer al lui The Avengers: Age of Ultron a fost postat online fără acordul producătorilor, studiourile Marvel au avut nevoie doar de câteva ore pentru a-şi reveni şi lansa trailerul oficial. Pe Twitter, Marvel a avut şi o reacţie foarte gustată de fani, acuzând Hydra, cunoscuta organizaţie nazistă din cele două filme Căpitanul America şi din serialul Agents of SHIELD, de postarea trailerulu fără acordul studiourilor. "Dammit, Hydra" este mesajul postat pe contul de Twitter al Marvel.

Foarte discutat până acum, îl vedem pe Ultron în toată splendoarea, dar îi întrezărim şi pe Quicksilver şi Scarlet Witch, cele două personaje nou introduse în povestea Răzbunătorilor. Este clar că aceştia au parte de o provocare căreia nu prea ştiu cum să-i facă faţă, iar un anumit cadru din trailer arată grupul supereroic debusolat de rezultatele bătăliei cu aproape invincibilul Ultron.

Fără să i se dezvăluie (deocamdată) originea, Ultron declară război rasei umane, acuzând oamenii că "nu vor să se schimbe". Din dezvăluirile regizorului şi scenaristului Joss Whedon, ştim deja că robotul începe o distrugătoare ofensivă împotriva umanităţii, considerând-o o plagă pe Terra. Trailerul promite o mulţime de secvenţe de acţiune şi sugerează că membrii echipei Răzbunătorilor vor fi, rând pe rând, singuri în faţa atacurilor lui Ultron sau că se vor întoarce unii împotriva altora. Putem vedea şi armura Hulkbuster, singura în stare să-i ţină piept dezlănţuitului Hulk.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron, Joss Whedon

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 23 octombrie 2014 16:24
ori scutul capitanului amarica nu e la fel de dur ca in benzile desenate, ori ultron e destul de puternic sa-l indoaie; zic asta pentru ca singurele personaje care i-au distrus scutul sunt cele cu puteri cosmice (gen thanos, loki etc.)
Cristian-Marius-Matei pe 23 octombrie 2014 17:17
Scutul lui Captain America nu e indestructibil, el doar absoarbe socurile, energiile,vibratile iar materialul din care e facut (vibraniumul) nu rezista la puterile cosmice
radurex25 pe 24 octombrie 2014 19:39
@Bayard, e adamantium.
raulpop pe 23 octombrie 2014 21:28
Din trailer pare că o să iasă un film tare bun. Pe lângă efectele speciale și toate cele, povestea cred că o să fie interesantă.
jenncii_jenncii pe 23 octombrie 2014 21:50
Ultron e bestial,publicul isi va intoarce atentia spre ultron, la fel ca si in Thor 1 cu Loky.
alin9314 pe 24 octombrie 2014 18:24
da asa este, ca si in cazul Avengers 1 unde tot loki a fost antagonistul, pt unele persoane nu doar adunatura de supereroi este interesanta. cea ce va face acest film in 2015, va exploda in topuri, va fi cu siguranta cel mai profitabil film al anului si eu cred ca va intra pe podiumul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie.
Bayard pe 24 octombrie 2014 12:08
Foarte bun trailerul si e posibil ca Marvel sa aiba primul villain cu adevarat reusit si amenintator.
radurex25 pe 24 octombrie 2014 19:43
watch "Next Avengers: Heroes of tomorow"; thank me later.
jenncii_jenncii pe 25 octombrie 2014 18:23
Si pe Loky il putem lua ca pe un villain reusit si amenintator! Ca s-a vazut ca n-a murit nici in Thor 2 deci va reveni ori in Avangers 3 ori in Thor 3.
george_vintan pe 26 octombrie 2014 13:42
Epic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells