Tom Hiddleston, despre villain-ul Marvel favorit

de Cristina Grigore în 3 Mai 2018
Actorul care l-a interpretat pe Loki laudă jocul actoricesc al lui Michael B. Jordan

Personajul interpretat de el în filmele Marvel, Loki, este preferatul multor fani ai Universului Cinematografic Marvel. Ce alt villain se află însă pe primul loc în lista sa, a dezvăluit Tom Hiddleston într-un interviu acordat ScrenRant.com.

„Am văzut şi eu Black Panther, ca toată lumea, acum câteva luni. Michael B. Jordan, drept Killmonger, a avut o interpretare de-a dreptul extraordinară, cu adevărat uimitoare. Pentru mine, cu atât mai mult cu cât am fost de această dată doar spectator, a contat faptul că am putut să înţeleg punctul lui de vedere, chiar dacă logica era greşită, ori îşi canaliza mânia către oameni care nu meritau asta. Cu toate acestea, îţi dădeai seama de ce este furios; atitudinea sa avea hibe, dar era de înţeles”, şi-a justificat actorul alegerea antagonistului preferat.

Până la lansarea lui Black Panther, Loki a fost considerat de mulţi cel mai complex şi atractiv antagonist Marvel. Rămâne de văzut dacă pe panoul celor mai buni villaini îşi va face loc şi Thanos. 

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hiddleston, Black Panther, Michael B. Jordan

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AurelG pe 3 mai 2018 17:18
Nici nu se compară personajele. Dacă la Killmonger am observat o evoluție liniară descendentă finalizată cu moartea personajului acolo unde sunt cele mai frumoase apusuri dein lume, Loki ne oferă un dinamism și o evoluție oscilantă tocmai pentru a fi îndrăgit și mai mult de public. Încă nici nu se știe dacă Thanos l-a ucis sau nu. Mai vedem!
mihnea_aspru95 pe 6 mai 2018 22:39
E fucking dead... no resurrection this time...uppss
cumparatoarea pe 19 mai 2018 14:28
Tom Huddlestone a fost surprins la filmarile Avengers 4 pe platourile de filmare, deci spoiler alert,probabil nu a murit si va contribuii la infrangerea lui Thanos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells