Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

de Cristina Grigore în 17 Aug 2018
Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Tom Cruise l-ar putea juca pe Hal Jordan în Green Lantern Corps, scrie HeroicHollywood.com, însă starul, deși este deschis propunerii, și-a condiționat participarea. El a cerut modificări radicale ale scenariului, legate mai ales de soarta eroului său, care, potrivit unor surse apropiate producției, este scos din scenă pe final.

Cruise se afla încă de anul trecut pe o listă cu actori doriți în Green Lantern Corps. De scenariu se ocupă David S. Goyer. Pelicula DC se află în dezvoltare, astfel încât niciun alt detaliu despre intrigă – în afara celui scăpat online datorită posibilei participări în distribuție a lui Cruise – nu a fost dat publicității. Tot ce cunoaște până acum este că trupa de pământeni ce se alătură poliției interstelare pentru a proteja Universul îi include pe Hal Jordan și John Stewart, două dintre cele mai populare personaje ce au îmbrăcat costumul Green Lantern.

Un posibil candidat pentru rolul lui John Stewart este actorul Sterling K. Brown, cunoscut pentru rolul său din This is Us (a avut o apariție și în Black Panther). Acesta s-a arătat cât se poate de interesat de partitura DC, însă nu a fost încă luat în vizor de producători.

Green Lantern Corps este programat să ajungă în cinematografe pe 19 iulie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, David S. Goyer, Sterling K. Brown, Green Lantern Corps

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 16-22 noiembrie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Creed II, pumni și puzzle emoțional

Creed II are premiera în România pe 23 noiembrie

Ghostbusters 3 este încă în cărţi, susţine Dan Aykroyd

Dintre vântorii de fantome originali, Aykroyd este cel mai dedicat relansării “universului Ghostbusters”

Hugh Jackson nu a ştiut că „the wolverine” este un animal adevărat înainte de X-Men

Starul a dezvăluit un moment jenant din pregătirea pentru rolul definitoriu al carierei sale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 17 august 2018 11:42
Ar fi o mare prostie. Îmi place Tom Cruise, dar nu intr-un astfel de rol deoarece este prea-prea bătrân pentru o asemeena partitură - are 56 de ani (spre exemplu - Robert Downney Jr. avea 43 de ani când l-a întrupat prima dată pe Iron Man). Mai degrabă mi se pare mult mai potrivită desemnarea pentru rolul despre care vorbim a lui Armie Hammer, și el aflat ”în cărți” potrivit unor siteuri de cinema din afară.
carmen_angelus_romila pe 17 august 2018 12:06
Mi-au placut filmele din seria "Green Lantern", iar cooptarea actorului Tom Cruise in urmatoarea pelicula m-i se pare incitanta.
cavallioty pe 17 august 2018 18:08
iar Tom Cruise cu cererile lui aberante,oare a mai facut ceva notabil in ultima perioada in afara de Misiune Imposibila de ii fac astia toate mofturile,adica nu mai atrage lumea in cinema ca in trecut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells