Tom Cruise, dorit în reboot-ul lui Highlander

de Cristina Grigore în 21 Nov 2014
Rolul oferit nu este cel principal, propus, inţial, lui Ryan Reynolds

Realizatorii noului Highlander, ce va relansa povestea luptătorului nemuritor Connor MacLeod, i-au propus un rol cheie în film actorului Tom Cruise, anunţă Deadline.com .

Producţia se află în dezvoltare de aproximativ şase ani, timp în care regizori şi scenarişti precum Art Marcum şi Matt Holloway (Iron Man), Justin Lin (Fast & Furious) sau Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), s-au perindat în echipa de realizatori. Pentru rolul principal a fost propus, în iunie 2012, actorul Ryan Reynols. Acesta a renunţat însă şi el, după un an, la proiect.

Iată însă că de această dată cei de la Summit Entertainment sunt hotărâţi să aducă cât mai repede filmul pe marele ecran, motiv pentru care au apelat la starul lui Mission: Impossible. Rolul său nu va devia prea mult de la cel interpretat de Sean Connery în 1986. Connery apăruse atunci în rolul lui Juan Sánchez Villa-Lobos Ramírez, mentorul nemuritor al personajului central, Connor MacLeod.

Cruise, ocupat acum cu filmările la Mission: Impossible 5, nu a confirmat încă participarea în distribuţia noului Highlander. La cârma peliculei se află Cedric Nicolas-Troyan, fost regizor secund şi supervizor al efectelor speciale din Snow White and the Huntsman.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Highlander, actor, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells