Star Trek Beyond, debut „prosper” în box office-ul american

de Cristina Grigore în 25 Iul 2016
Sequel-ul este un bun exemplu al salutului vulcanian al lui Spock „Trăiţi mult şi prosperaţi”

Cel de-al treilea film al reboot-ului francizei Star Trek a avut în week-end lansarea şi pe teritoriul nord-american, iar cifrele, deşi au plasat filmul pe locul întâi în clasament, nu au adus veşti prea bune pentru franciză. După cele 75,2 milioane de dolari şi cele 70,2 milioane de dolari înregistrate de Star Trek şi Star Trek Into Darkness în 2009, respectiv 2013, iată că Star Trek Beyond rămâne în urmă. A obţinut 59,6 milioane de dolari la debutul în Statele Unite, încasările internaţionale urmând să recupereze probabi bugetul de 185 de milioane de dolari. Până acum, cel mai profitabil film al seriei a fost Star Trek Into Darkness, cu 467 milioane de dolari obţinuţi pe tot Globul. 

The Secret Life of Pets trece pe locul doi, cu încasări de 29,3 milioane de dolari, în vreme ce altă nouă intrare, horror-ul Lights Out intră pe trei, la egalitate cu Ghostbusters (21,6 milioane de dolari încasări). Pe cinci se află ultimul film Ice Age, Collision Course – altă continuare ce nu a impresionat box office-ul.

Sunt mai bine de 30 de ani de când filmele Star Trek au cucerit publicul, după succesul serialului creat de Gene Roddenberry. Unul dintre actorii reprezentativi ai seriei a trecut în nefiinţă anul trecut - Leonard Nimoy, interpretul lui Spock, vulcanianul ce a făcut celebrul salutul „Trăiţi mult şi prosperaţi” – iar anul acesta, în iunie, a murit într-un accident şi interpretul lui Chekhov, Anton Yelkin.

Exploreaza subiecte similare:

Star Trek Beyond, The Secret Life of Pets, Lights Out, Ghostbusters, Ice Age: Collision Course

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gamblerrambler pe 25 iulie 2016 15:05
Normal, o bagi pe Rihanna sa cante o melodie pe tema filmului , mai faci nitel publicitate, bagi la greu efecte fara sens, un villain care joaca ca o buturuga, un protagonist vai de capul lui, o poveste contrar titlului, bagi cerintele fanilor old-school in fund si gata...incasezi sute de milioane.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells