Sony îi păstrează în cărți atât pe Andrew Garfield cât și pe Tom Holland pentru viitoare filme Spider-Man

de Marina Florea în 11 Ian 2022
Spider-Man: No Way Home rulează pe marile noastre ecrane

Sony are în plan să îi păstreze atât pe Andrew Garfield cât și pe Tom Holland în filmele live-action Spider-Man ce vor urma, scrie bossip.com.

Spider-Man: No Way Home a trecut deja de pragul de un miliard de dolari și nu are de gând să încetinească. La săptămâni întregi de la premieră abia se mai pot găsi proiecții care să nu aibă toate locurile vândute, mai scrie website-ul.

Întrebarea firească a fanilor este: „Ce urmează?” Tom Holland, se crede, va reveni pentru trei noi filme în care personajul e de vârsta facultății, dar Sony are deja universul său Spider-Verse cu Venom și cu Morbius.

Așa cum anunță Forbes, Sony e la curent cu interesul cinefililor pentru Andrew Garfield și încearcă să continue cu el și cu Tom Holland. Oricare ar fi detaliile și nuanțele, concluzia este că Andrew Garfield cu siguranță se va întoarce în rolul lui Spider-Man, ceea ce va oferi lui Sony ce e mai bun din ambele lumi - vor rămâne parte din MCU dar vor păstra și aranjamentul cu studiourile Marvel să semneze împreună Spider-Man, deși vor avea propria serie Spidey, așa cum au intenționat și în trecut.

E posibil să revină și Emma Stone în rolul lui Spider-Gwen, așa cum pretind anumite publicații.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: No Way Home, Andrew Garfield, Tom Holland

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 16 ianuarie 2022 11:26
Sper să prindă contur ????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells