S-au încheiat filmările la serialul Star Wars: Obi Wan Kenobi

de Marina Florea în 23 Aug 2021
Serialul marchează întoarcerea lui Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan

Va trebui să așteptăm până la anul ca să îl putem vedea, însă mai multe surse anunță că filmările la Star Wars: Obi-Wan Kenobi pentru Disney+ s-au încheiat.

Actorii Rupert Friend, Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Indira Varma și Simone Kessell au anunțat cu toții, pe rețelele de socializare, că au încheiat lucrul la serial și au trecut la alte proiecte, în timp ce LRM Online susține că producția s-a încheiat după numai patru luni de filmări.

Serialul - care marchează întoarcerea lui Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan, dar și a personajului Darth Vader - va fi difuzat pe Disney+ în 2022 alături de un spinoff la Rogue One: A Star Wars Story - denumit Star Wars: Andor. Înainte de asta, se lansează spinoff-ul la Mandalorianul - anume Star Wars: The Book of Boba Fett în decembrie, în timp ce al treilea sezon din Mandalorianul începe filmările în septembrie și urmează să sosească la finalul lui 2022 sau în 2023, scrie flickeringmyth.com.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi începe la zece ani după evenimentele din Star Wars: Revenge of the Sith, unde Kenobi suferea cea mai mare înfrângere, anume căderea și transformarea în rău a celui mai bun prieten și viitor Jedi, Anakin Skywalker.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi are regia semnată de către Deborah Chow (Mandalorianul), iar distribuția îi numără pe Hayden Christensen (Darth Vader), Joel Edgerton (Owen Lars), Bonnie Piesse (Beru Lars) ca și nou-veniții în universul Star Wars Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Maya Erskine și Benny Safdie.

Exploreaza subiecte similare:

Rupert Friend, Sung Kang, Indira Varma, Simone Kessell, Ewan McGregor, Joel Edgerton, Hayden Christensen, Bonnie Piesse, Maya Erskine, Benny Safdie, O'Shea Jackson Jr.

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells