Ryan Reynolds - sarcasticul Deadpool - despre lupta sa cu anxietatea

de Cristina Grigore în 4 Mai 2018
Actorul a povestit cu ce se confruntă înainte de interviuri şi apariţii TV, dar şi cum face faţă problemei

Ryan Reynolds interpretează una dintre cele mai năstruşnice figuri Marvel – antieroul sărit de pe fix şi plin de sarcasm Deadpool – iar umorul nonconformist al acestuia îi vine ca o mănuşă şi în viaţa reală. După cum a povestit într-un interviu acordat publicaţiei The Sidney Morning Herald, umorul l-a ajutat să-şi ascundă agnoasa ce l-a chinuit încă dinainte de a deveni celebru.

Actorul a povestit că a suferit, de când se ştie, de anxietate. Chiar şi acum, înaintea unui interviu ce urmează să stea la baza unei prezentări într-o mare publicaţie nu mănâncă toată ziua şi este extrem de agitat. A amintit şi că la începutul carierei, când juca în sitcom-ul ABC „Two Guys, a Girl and a Pizza Place” (cel în care s-a făcut remarcat şi care a pus bazele carierei sale), apela la o perioadă de încălzire şi interacționa cu publicul din sală al show-ului, pentru a-şi redirecționa panica – „acea energie care te face, pur şi simplu, să regurgitezi”.

„Sunt anxios, am fost aşa dintotdeauna. E vorba de ambele capete ale spectrului; şi de cel mai blând, în care sunt uşor neliniştit de ceva şi de cel mai profund, mai întunecat şi deloc amuzant”, a mai spus Reynolds.

Întrebat cum face faţă stării de nelinişte, mai ales când se înmulţesc interviurile şi evenimentele de promovare ale hit-ului Marvel - urmează şi lansarea lui Deadpool 2 - ce va avea loc pe 18 mai în România - starul a menţionat că îi este de mare ajutor faptul că, de cele mai multe ori, rămâne în costumul personajului la interviuri. În particular, aplează la meditaţie, cu ajutorul aplicaţiei Headspace.

„Când se trage cortina, îl dau la o parte pe acest găgăuţă şi celălalt [Deadpool, n.red.], preia controlul, pentru a se retrage apoi, când părăsesc scena. Este un grozav mecanism de autoapărare. Mă gândesc că, dacă tot te-ai hotărât să te arunci de pe o stâncă, mai bine să zbori”, a explicat el.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, Deadpool 2, Two Guys a Girl and a Pizza Place

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 5 mai 2018 22:59
Anxietatea e un lucru foarte nasol in zilele noastre..
mihai_chindris pe 6 mai 2018 11:13
Wow! Chiar n-am stiut asta despre Ryan Reynolds. Oricum, il joaca foarte bine pe Deadpool si de-abia astept sa vad Deadpool 2 :).
peter_ennis pe 6 mai 2018 18:16
Depresia si anxietatea sunt bolile secolului ... cu cat mintea umana devine mai avansata cu atat mai mult se accentuieaza si defectele de la baza creierului.Ca acum pe bune,nu ati abservat ca un om cu cat e mai prost cu atat e mai fericit si lipsit de bolile astea mintale :)) pe bune acum,nu cred ca stiu prea multi tarani cu 4 clase de la tara sau tigani care sa sufere de depresie si anxietate,ca sunt departe de omul civilizat si modern.Nu ati observat ca toti oameni de succes si care au facut ceva ex steve jobs care lafel era grav depresiv au acelasi simptome.Un om cand depaseste un anumit grad de gandire automat au loc 2 schimbari 1 incep sa apara bolile mintale si 2 renunta la religie ... care lafel ca depresia numai ca invers religia necesita prostie si gandire cat mai putina ca sa functioneze.E simplu vrei sa scapi de depresie si anxietate ... gandeste mai putin :))
gunsquyen pe 15 mai 2018 17:53
watch Deadpool 2 Full Movie Streaming Online
visit: http://wikifilm.us/movie/383498/deadpool-2.html

Genre : Action, Comedy, Science Fiction
Stars : Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells