Ron Howard va regiza un documentar pentru National Geographic

de Cristina Grigore în 3 Mai 2016
Prima parte a serialului Genius se va axa pe viaţa lui Albert Einstein

Regizorul lui In the Heart of the Sea,The Da Vinci Code, Cinderella Man şi A Beautiful Mind, Ron Howard, a primit oferta celor de la National Geografic, ce îl plasează la cârma primului episod al serialului documentar Genius, axat pe viaţa lui Albert Einstein.

Potrivit Variety.com, povestea va fi adaptarea biografiei scrise de Walter Isaacson, Einstein: His Life and Universe, bazată pe câteva dintre scrisorile acestuia. Pentru ineditul documentar, a cărei producţie va începe în vara acestui an, National Geografic a intrat într-un parteneriat cu o serie de case de producţie, pentru a aduce publicului material „premium” şi a spune „poveşti ofertante, incitante şi inspiraţionale, prin care sărbătorim ingeniozitatea umană”.

De scenariul primului episod al documentarului se va ocupaNoah Pink, potrivit căruia filmul va reda din viaţa celebrului om de ştiinţă şi „activismul politic, viaţa de familie şi relaţiile personale complexe şi volatile”.

Ron Howard urmează să încheie, zilele acestea, producţia lui Inferno, a treia adaptare a seriei romanelor lui Dan Brown.

Exploreaza subiecte similare:

Ron Howard, Genius

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells