Recomandări TV: comedii, filme clasice și ceremonii grandioase între 13 și 19 aprilie

de Gloria Sauciuc în 13 Apr 2015
Rubricile „Program TV” și „Filme la TV” de pe cinemagia.ro vă stau la dispoziție cu programul integral al posturilor TV de săptămâna aceasta

Musical. Otello

luni, 13 aprilie, ora 14.50, AMC

Acest film regizat de Franco Zeffirelli este o adaptare după opera celebră a lui Verdi. În rolul principal al lui Otello cântă Placido Domingo, iar rolul Desdemonei este interpretat de Katia Ricciarelli. Film nominalizat la Oscar, Globurile de Aur, BAFTA și Cannes în 1987.

Dramă. Chloe

luni, 13 aprilie, ora 21.3 Film Cafe

Catherine, o doctoriță de succes, își suspectează soțul, David, un profesor de muzică, că o înșală. Ea îi testează fidelitatea angajând o damă de companie să-l seducă. Deși cuplul și băiatul lor, în vârstă de 17 ani, par să fie familia ideală, carierele celor doi soți și creșterea unui copil au creat tensiuni în căsnicie. Relația lor are enorm de suferit din cauza lipsei de comunicare și a intimității. Încercarea lui Catherine de a-l surprinde pe David că o înșală creează complicații care ar putea duce la destrămarea familiei. „Chloe” este un film regizat de Atom Egoyan, în care joacă Julianne Moore, Amanda Seyfried și Liam Neeson.

Ceremonie.  Premiile Grammy – cea de-a 57-a ediţie

luni, 13 aprilie, ora 11.50, TVR 2

Cel mai popular și mai prestigios eveniment destinat muzicii pop - ceremonia decernării premiilor Grammy şi spectacolul - au avut loc în Los Angeles, la Staples Center. TVR 2 difuzează integral ceremonia de premiere.

Anul acesta au urcat pe scenă Tony Bennett şi Lady Gaga, Hozier şi Annie Lennox, Jessie J şi Tom Jones, Adam Levine de la Maroon 5 şi Gwen Stefani. Alături de ei, au fost prezenţi în concert AC/DC, Eric Church, John Legend, Ariana Grande, Miranda Lambert, Madonna, Ed Sheeran, Sam Smith, Usher şi Pharrell Williams. Prezentator şi gazdă a fost LL COOL J, de două ori câştigător al prestigiosului trofeu.

Romance. Last Night

miercuri, 15 aprilie, 21.30, Film Cafe

Filmul relatează povestea unui cuplu căsătorit care se desparte timp de o noapte, cu ocazia unei călătorii de afaceri în care soţul pleacă cu o colegă de care este atras. În timp ce el rezistă ispitei, soţia sa se reîntâlneşte cu un fost iubit. Cu Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes, Guillaume Canet.

Horror cu Bela Lugosi. Bride of the Monster

vineri, 17 aprilie, ora 12.15, FilmBox

Doctorul Varnoff capturează doisprezece bărbați pentru experimentul său: vrea să îi transforme în super-oameni folosind energie atomică. Ziarista Lawton devine prea băgăreață pentru binele ei.

Docu-dramă. Louis Armstrong: Anii tinereţii

sâmbătă, 15.55, AMC

Louis Armstrong e un necunoscut la început de carieră când mafia din Chicago îi oferă o slujbă ca trompetist de jazz...

Comedie. Șefi de coșmar

duminică, 19 aprilie, 20.30, Antena 1

Pentru Nick, Kurt şi Dale viaţa la muncă a devenit un adevărat coşmar. Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa ar fi să-şi pună cu botul pe labe şefii abuzivi. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare şi apelează la un fost puşcăriaş  cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se ţin lant. Cu Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey, Jamie Foxx.

Exploreaza subiecte similare:

Otello, Chloe, Last Night, Bride of the Monster, Horrible Bosses

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 13 aprilie 2015 17:29
De neratat super comedia Sefi de Cosmar (Horrible Bosses) si super drama Chloe :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells