Producții de la Hollywood, în aer liber, la Herăstrău Open Air, din 16 iulie

de Cinemagia în 12 Iul 2023
Pâna pe 31 iulie, seara de la ora 21

În luna iulie, bucureștenii pot viziona filme în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău. Cele mai noi producții de la Hollywood vor rula în perioada 16-31 iulie, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară. Herăstrău Open Air este un eveniment organizat de HappyCinema.

Organizatorii îi invită pe spectatori să petreacă  seri antrenante cu acțiune memorabilă, să se distreze cu o comedie românească sau să experimenteze senzații noi cu un horror sub clar de lună! Iată ce premiere ne așteaptă în luna iulie:

Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi

În această a șaptea parte din franciza Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite. Filmul va rula pe 16, 17, 20, 26, 31 iulie ora 21:00.

Haita de acțiune

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Filmul va rula pe 18 iulie ora 21:00.

Insidious: Ușa roșie

În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Filmul va rula pe 19 iulie ora 21:00.

Barbie

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken. Filmul va rula pe 21 și 24 iulie ora 21:00.

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva – fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului pe care acesta l-a avut în dezvoltarea bombei atomice. Filmul va rula pe 23 și 25 iulie ora 21:00.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Haita de acțiune, Insidious: The Red Door, barbie, Oppenheimer

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells