Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

de Cristina Grigore în 5 Dec 2019
Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Precedat de lansarea unei serii de postere-portret în care apar personajele de prim-plan ale lui No Time to Die, trailerul filmului a fost lansat ieri, în prezența actorilor principali, în cadrul emisiunii ABC Good Morning America, și a înregistrat deja pe canalul oficial de youtube.com al filmului peste 6,5 milioane de vizualizări.

Lansată la cinci ani după Spectre, pelicula marchează ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul celebrului spion și introduce o figură inedită în „jocul spionilor” - noul agent 007, în interpretarea actriței de culoare Lashana Lynch (Captain Marvel).

Lumea s-a schimbat, comandante Bond”, îl informează aceasta, înainte de a forma cu el o alianță împotriva unui antagonist a cărui față este brăzdată de cicatrici și ascunsă sub o mască de tipul „Fantoma de la operă”. În trailer apar și câteva figuri familiare, precum M (Ralph Fiennes), Q (Ben Whishaw), Moneypenny (Naomie Harris) și agentul C.I.A. Felix Leiter (Jeffrey Wright). Christoph Waltz revine drept super antagonistul Ernst Blofeld, acum încarcerat. Craig se retrage din franciză în stil mare, iar printre scenele de acțiune spectaculoase se aude și clasica replică: „Bond, James Bond”.

Chiar dacă Lashana Lynch ia locul agentului 007 în No Time to Die, este improbabil ca aceasta să devină, într-o viitoare franciză, noul Bond. Producătoarea Barbara Broccoli declara în urmă cu un an pentru The Guardian: „Bond este bărbat. Personajul este masculin. Așa a fost imaginat și probabil că așa va și rămâne”.

No Time To Die se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie.

 

Exploreaza subiecte similare:

No Time to Die, Lashana Lynch, Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 6 decembrie 2019 09:45
excelent trailer
ddman pe 6 decembrie 2019 10:39
Casino Royale este, dupa parerea mea, cel mai bun film James Bond al lui Craig si chiar top 3 all time. Desi chiar daca a ridicat cota francizei nu-l agreez, cel putin in rolul lui 007, nu ca ar fi jucat prost, ba din contra; dupa mine actorul care sa joaca rorlul lui 007 ar trebuie sa aiba aspectul lui Brosnan si talentul actoricesc al lui Connery. Sper sa nu urmeze tendinta pe care a luat-o, trendul actual sau unele zvonuri de a alege un actor de culoare ptr James Bond.
ddman pe 6 decembrie 2019 10:40
*sa joace rolul lui 007

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells