Premierele săptămânii 30 august - 5 septembrie 2013

de Ştefan Dobroiu în 30 Aug 2013
Află ce filme sunt de văzut pe marile ecrane din ţară în acest weekend!

Două filme cu umor diferit se pregătesc de lansare, dar şi aventura muzicală a uneia dintre cele mai populare trupe pentru adolescenţi. Iată un material despre cele trei premiere ale acestui weekend. Consultă programul cinematografelor de pe Cinemagia pentru a vedea când poţi strecura o vizită la cinema printre distracţiile acestui sfârşit de săptămână.

2 pistoale/2 Guns
O combinaţie reuşită a unor actori pe care nu prea i-ai fi văzut împreună pe marile ecrane: Denzel Washington şi Mark Wahlberg. În rolurile unor agenţi din organizaţii guvernamentele diferite care ajung să colaboreze de cealaltă parte a legii (aflaţi sub acoperire, jefuiesc împreună o bancă, fără să ştie unul despre celălalt că sunt agenţi), cei doi actori combină două tipuri de energie foarte diferite care funcţionează bine împreună şi ajută spectatorul să treacă peste violenţa nejustificată şi peste problemele de scenariu ale filmului regizat de islandezul Baltasar Kormákur. Filmul poate funcţiona mai degrabă pentru spectatori şi mai puţin pentru spectatoare, iar noi îţi spunem de la început că l-am uitat de îndată ce am ieşit din sala de cinema, deşi nu ne pare deloc rău că l-am văzut.

Noi suntem familia Miller/We're the Millers
Jennifer Aniston şi Jason Sudeikis au mai jucat împreună în Şefi de coşmar, iar Aniston pare juca aceeaşi notă sexy şi în comedia aşteptată pe ecranele noastre în acest weekend. Ea este o stripteuză cinică, Rose, care acceptă propunerea trăsnită a măruntului traficant de marijuana David (Sudeikis): trebuie să pozeze drept soţia lui pentru ca, alături de adolescenţii Casey (Emma Roberts) şi Kenny (Will Poulter), să formeze exact genul de familie care să nu bată la ochi la trecerea peste graniţă în Mexic, de unde David are de gând să aducă un transport de marijuana. Contrastul dintre realitate şi "scenariu" este sursa de umor în peripeţiile falsei familii Miller, care trece printr-o mulţime de aventuri imaginate de scenariştii filmului (sunt vreo patru, grup deja sudat la mega-succesul de casă Spărgătorii de nunţi).

One Direction: Ăştia suntem/This Is Us
Nu prea suntem în "targetul" acestei producţii, dar ştim o mulţime de puşti care de-abia aşteaptă să-şi ia doza de... One Direction. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson au fost descoperiţi în cadrul concursului britanic The X Factor în 2010. Au terminat concursul pe podium, iar trupa lor, One Direction, a devenit brusc una dintre cele mai populare trupe britanice. În martie 2012, primul album, Up All Night, a făcut istorie când a debutat pe primul loc în topul american Billboard 200. Documentarul prezintă aventurile membrilor trupei în timpul competiţiei The X Factor, dar şi ascensiunea lor către celebritatea mondială. De la nişte adolescenţi dintr-un mic orăşel britanic, cei patru devin faimoşi în timp record, ajungând să umple până la refuz gigantica O2 Arena din Londra. Cui nu-i plac poveştile de succes?

Care ţi se pare cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

2 Guns, We're the Millers, This Is Us

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viro1983 pe 29 august 2013 20:37
We're The Millers si poate 2 Guns merita vazute la cinema.
Documentarul One Direction este o porcarie.

MikkaelWolfganger pe 30 august 2013 10:56
Pusti?Poate pustane.Ma indoiesc ca sunt baieti normali la cap care sa se duca sa ii vada pe amaratii aia 5 in timp ce fac ocheade adolescentelor din tribune.
Musa.del.Arte pe 30 august 2013 11:16
Week-end-ul asta nimic nu suna bine. Pare ca filmele de la cinema s-au intovarasit cu vremea ploioasa. Spun pas!
blondi55 pe 30 august 2013 12:04
2 pistoale este foarte bun
Musa.del.Arte, poti sa il vezi cu placere

Musa.del.Arte pe 30 august 2013 17:12
Da, ai dreptate filmul are potential, dar eu sunt mai sentimentala. Nu urmaresc cu prea mare placere filme de actiune.
vladimir84 pe 30 august 2013 12:47
2 Guns are 7 pe imdb, chiar pare interesant, mai ales ca joaca Denzel Washington.
MikkaelWolfganger pe 30 august 2013 13:41
Are nota babana nu neaparat ca ar fi bun, ci pentru ca toata lumea l-a revazut pe Denzel si au inceput sa fie darnici cu notele.Din trailer, chiar nu mi se pare a fi film de 7.
DeadSea07 pe 30 august 2013 13:37
We're The Millers si 2 Guns
rizea.alex70 pe 30 august 2013 15:35
Nici un film nu mi se pare interesant este slaba rau oferta cinematografelor in aceasta saptamana..poate 2 guns sa merite putina atentie totusi.
Jubilee pe 30 august 2013 15:42
se mai lanseaza si Eu si Tu de Bernardo Bertolucci! Un ""must see"
Musa.del.Arte pe 30 august 2013 17:11
Corect! Se pare ca oficial mi s-a mai inseninat sfarsitul de saptamana. Bine ca mi-ai amintit!
ornitoring pe 30 august 2013 18:32
e denzel nu mai e nimic de zis......am spus
amirabaragan pe 30 august 2013 18:46
Cu siguranta One Direction:This is us
FoxHound pe 30 august 2013 23:21
2 Guns si We're the Millers cu siguranta,cat despre "One Shit" nici nu vreau sa aud,va fii nominalizat ca fiind cel mai cretin film(documentar-muzical) al anului 2013.
Theodor2011 pe 31 august 2013 21:53
2 Guns, in mare datorita distributiei (Mark Wahlberg si Denzel Washington)
alex_il_fenomeno pe 1 septembrie 2013 15:37
Primele doua :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells