Poltergeist, refăcut. Vezi cum a fost modificată povestea

de Cristina Grigore în 22 Mai 2013
Remake-ul va începe filmările în luna septembrie

Site-ul BloodyDisgusting relatează despre o nouă versiune a uneia dintre cele mai celebre pelicule horror din toate timpurile, Poltergeist. Regizorul Gil Kenan (Monsters House) a pus deja în mişcare producţia remake-ului şi va începe filmările la Toronto în luna septembrie a acestui an.

În noul film, protagonistul este Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia.

Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen.

Poltergeist, considerat acum un clasic al genului horror, a fost lansat în 1982 şi poartă amprenta implicării în producţie a lui Steven Spielberg. Filmul a fost bazat pe o poveste imaginată de acesta, deşi la scenariu a fost doar co-participant. Spielberg a montat şi a produs filmul, motivul pentru care nu a putut sta şi la cârma acestuia fiind o clauză în contractul său cu studiourile Universal, în care se menţiona că în cursul filmărilor la E.T the Extra-Terestrial (cu lansarea tot în 1982) nu mai are voie să regizeze nici un alt film. Scaunul regizoral i-a revenit în aceste condiţii lui Tobe Hooper, mulţi dintre actorii producţiei susţinând însă că regizorul „de facto” a fost Steven Spielberg.

Exploreaza subiecte similare:

poltergeist, Gil Kenan, Steven Spielberg, E.T. The Extra-Terrestrial, Tobe Hooper

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 22 mai 2013 10:17
ABIA ASTEPT SA VAD CAT DE BINE VA FI REALIZAT SI ADAPTAT
Miiku pe 22 mai 2013 14:44
A fost bun cel vechi. Sper ca il vor face mai reusit.
alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2013 11:45
Mai avem ceva de asteptat, dar sper sa merite din plin asteptarea.
tatucu_alin pe 21 ianuarie 2015 10:57
Sigur nu va fi la fel ca cel clasic.
Mr.Halloween pe 23 mai 2015 12:17
Cel vechi nu va putea fi intrecut de un remake.Sunt sigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells