Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

de Cristina Grigore în 21 Ian 2019
Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Din categoria producțiilor pentru familie ce se vor lansa anul acesta, una dintre cele mai așteptate este Pokémon Detective Pikachu, în a cărei promovare au fost incluse recent un nou spot TV - în care adorabilul pokemon și personajul jucat de Justice Smith cercetează un loc sumbru - și două noi imagini. Potrivit site-ului We Got This Covered, Warner Bros. și Ledendary Pictures sunt atât de sigure că filmul va avea succes, încât au început deja lucrul la un spin-off, ce îl va avea în centru pe pokemon-ul Mewtwo.

Trailer-ul filmului, lansat pe 12 noiembrie 2018, a devenit un fenomen pe YouTube, semn că publicul este atras de combinația reușită de efecte speciale prin care a fost adus pe marele ecran un personaj celebru al francizei Nintendo (în plus, cu vocea lui Ryan Reynolds). A fost unul dintre cele mai populare trailere ale lui 2018, cu aproape 60 milioane de vizualizări, de patru ori mai mult decât a avut trailer-ul lui Toy Story 4 (au fost lansate în aceeași zi).

În Pokémon Detective Pikachu facem cunoștință cu o lume ultra colorată și neobișnuită, în care pokemonii și oamenii trăiesc împreună. Pikachu, un pokemon inteligent și diferit, crează o conexiune specială cu tânărul Tim, al cărui tată, detectivul Harry Goodman, dispare în mod misterios. Cei doi pornesc împreună într-o aventură plină de acţiune şi neprevăzut, ce îi pune în fața unui teribil complot.

 Din distribuție mai fac parte Suki Waterhouse, Bill Nighy, Rita Ora și Ken Watanabe. Filmul se lansează în România pe 7 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Pokémon Detective Pikachu, Suki Waterhouse, Bill Nighy, Rita Ora, Ken Watanabe, Ryan Reynolds, Justice Smith, Toy Story 4

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells