Paul Rudd, de la Clueless/Liceenele din Beverly Hills la Ant-Man/Omul-Furnică

de Gloria Sauciuc în 23 Iul 2015
12 clipuri ce fac o trecere în revistă a punctelor esențiale din cariera lui Paul Rudd

Ant-Man, supereroul Marvel lansat în această săptămână, este primul rol principal al lui Paul Rudd. Cu această ocazie, iată o scurtă privire de ansamblu asupra carierei sale de până acum, via EmpireOnline, de la debutul pe marele ecran, frecventele sale echipe făcute cu preferaţii Judd Apatow, Seth Rogen și Jason Segel, și o turnură timpurie (probabil a fost prost sfătuit) spre o franciză horror. E în regulă, totuşi: 60 la sută din timp, este în mod intenționat amuzant.

Clueless/ Liceenele din Beverly Hills (1995)

A avut roluri de televiziune (20 de episoade în drama Sisters/Surorile de la NBC), dar prima dată când majoritatea l-am remarcat pe Paul Rudd a fost în rolul de iubire supremă a Aliciei Silverstone în Clueless/ Liceenele din Beverly Hills. Personajele lor erau foşti fraţi vitregi, aşa că a fost complicat, dar nu a fost incest.

Halloween: The Curse Of Michael Myers/Halloween însângerat (1995)

Rudd nu a scăpat cu un prim film al său devenit hit şi un clasic al anilor ‘90. Trebuia să fie ceva jenant pe undeva, iar aici este, în Halloween 6. Rudd joacă rolul lui Tommy, copilul acum adult, a cărui dădacă a fost Jamie Lee Curtis în 1978.

Wet Hot American Summer (2001)

Rudd a jucat rolul nesimţitului Andy în această parodie a filmelor americane despre taberele de vară pentru adolescenţi. A fost un eșec la momentul respectiv, dar oamenii îl iubesc acum. Rudd a semnat un contract ca să apară în viitoarele prequel-uri Netflix.

Anchorman/ Un ştirist  legendar (2004)

Şi bineînţeles, a fost Anchorman.Un ştirist legendar, în care Rudd Rudd joacă rolul reporterului de teren seducător, duhnind a aftershave, Brian Fantana. El îl depăşeşte pe Sex Panther la ocazii special.

The 40-Year-Old Virgin/Virgin la 40 de ani (2005)

Al doilea dintre cele câteva filme ale sale cu Judd Apatow, în care Rudd este David, prietenul bineintenţionat al lui Steve Carell. În materialul video de mai jos el încearcă să lase moștenire colecția sa porno, ce include Harry Twotter, School Of Cock și Dragul de Raymond.

Knocked Up/Un pic însărcinată (2007)

Apatow din nou şi o scenă în care Rudd şi Seth Rogen discută despre mobila hotelului şi responsabilitate parentală. „Mâna mea are gust de curcubeu!”

Forgetting Sarah Marshall/ Înşelat de Sarah Marshall (2008)

Rudd primeşte rolul unui guru zen de plajă şi tine predici ridicole, lipsite de sens. „Mi–am aruncat ceasul când m-am mutat aici... Mda, telefonul meu are un ceas pe el....”

 I Love You, Man/ Caut cavaler de onoare (2009)

Comedia romantică a lui John Hamburg este destul de bună, dar nu există probabil nimic în ea la fel de amuzant ca acest interviu de promovare cu Rudd și Jason Segel.

This Is 40/ Aşa-i la 40 de ani (2012)

Câţiva vânători de greşeli s-au străduit să găsească ceva cu adevărat amuzant la Knocked Up. Şi a apărut This Is 40’s/Aşa-i la 40 de ani, spin-off–ul lui Knocked Up/Un pic însărcinată, care indică în mod clar că toţi cei implicaţi – şi poate Rudd în mod special – s-au distrat de minune.

Prince Avalanche/ Prinţul Texasului (2013)

Comedie în cheie joasă, inexpresivă, o ciudățenie independentă a lui David Gordon Green, cu Rudd jucând un rol înjositor care într-un fel rămâne simpatic.

The Simpsons/Familia Simpson(2011/2014)

Rudd „a apărut“ în Sezonul 22 din Familia Simpsons în rolul lui Dr. Zander, terapeutul lui Homer. El s-a dovedit a fi bun prieten cu Kareem Abdul-Jabbar. Rudd a revenit pentru Sezonul 25 de anul trecut ca să se joace pe el însuşi și pe Judd Apatow.

Saturday Night Live (2013)

Rudd a apărut de câteva ori la Saturday Night Live, înclusiv în acesastă satiră ca Fanul Nr. Unu al formaţiei One Direction, Dan Charles.

Tim And Eric Awesome Show, Great Job! (2010)

Vă avertizăm: sunt chestii în acest video pe care nu poţi să nu le vezi.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man, Paul Rudd

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells