Ant-Man

(2015)

Omul-Furnică

Poster Ant-Man Postere Ant-Man

Sinopsis Ant-Man

Mai mult
Ant-Man trl 2

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depășit, Pym și Lang trebuie să născocească și să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Paul Rudd Paul Rudd Scott Lang / Ant-Man Michael Douglas Michael Douglas dr. Hank Pym Judy Greer Judy Greer Maggie Lang
Evangeline Lilly Evangeline Lilly Hope Van Dyne Chris Evans Chris Evans Sebastian Stan Sebastian Stan Bucky Barnes
Hayley Atwell Hayley Atwell Peggy Carter Michael Peña Michael Peña Luis Anthony Mackie Anthony Mackie Sam Wilson / Falcon
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Homem-Formiga

Produs de

Big Talk Productions

Tip Ecran

3D, IMAX 3D

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Site oficial

Ant-Man
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Ant-Man

Weekend premieră (13.07.2015)
  • Loc 2
  • Spectatori 22.009
  • Încasări (RON) 508.623,00
Total
  • Spectatori 116.470
  • Încasări (RON) 2.386.488,00
  • Încasări (USD) 593.942,47

Părerea criticului

Gloria pe 21 Iulie 2015 03:56
O variație binevenită
M-am gândit mult asupra Omului-Furnică în ultimele zile și la capacitatea lui de a deveni aproape invizibil. M-am gândit care e locul lui, nu doar în universul de supereroi, ci și în cel mai puțin palpabil și subiectiv: propriul meu sistem afectiv. Pe de o parte, filmul Ant-Man îi dă Omului Furnică un binemeritat loc între supereroi, în fond luptă și el pentru siguranța omenirii, iar - în al doilea rând - am realizat că mi-e cel mai apropiat dintre supereroi.

Ant- Man readuce la viața unele dintre primele fantezii ale copilăriei - aceea de a te face nevăzut și de a te uita/a intra pe gaura cheii. Mai țineți minte când, copii fiind, ne acopeream ochii cu mâinile și ne credeam invizibili? Supereroul face să vibreze în noi nostalgia copilăriei cu jocurile ei de-a v-ați ascunselea. Ant-Man joacă un fel de v-ați ascunselea cu soldații și… citeşte

8 7
cezar_crucianu pe 26 martie 2016 18:47
un scenariu foarte prost , film plictisitor , actorii joaca slab, plin de ineptii , un erou mic care lupta sa salveze lumea de cine ? iar furnicile nu am inteles cum pot fi controlate si daca acestea pot fi controlate , de ce nu si alte specii? 2 ore de pierdut vremea , nu recomand nici macar pasionatilor de acest gen, filme cu eroi sunt mult mai bune. nota 3 mai mult nu pot da .

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 22 Decembrie 2015 23:30
Mic și-al dracu’
Ant-Man este un film cu supereroi care, spre lauda lui, nu ne rănește (aproape) deloc amorul propriu și care menajează sensibilitățile numaieroilor care-l urmăresc, fie în sala de cinema, fie în fața monitoarelor domestice. Această reușită se datorează, în primul rînd, ideii galante de a ne propune un supererou mic cît o furnică, falit ca un greiere și părăsit de nevastă; în al doilea rînd, supereroul mic cît o furnică, falit ca un greiere și părăsit de nevastă este nimeni altul decît Paul Rudd, care, cu boiul lui, cu mimica și mișcările pe care le etalează, întotdeauna te face să te întrebi dacă nu cumva joacă pentru... echipa roz; în al treilea rînd, Ant-Man, pînă să ajungă să-l facă praf și pulbere subatomică pe Yellowjacket, ia el însuși bătaie, și încă de la o femeie.

Odată îndeplinite aceste condiții, atenția… citeşte

17 4
CineVox pe 18 ianuarie 2017 01:38
Nu prea gasesti pe-aici (pe site) un comentariu tastat de-un creier in loc de-o mâna (care cine stie ce altceva mai face)... Probabil si datorita astora de la cineamageala, care lasa pe toti astia (cum le ziceai? aa, "...de toate zilele") sa se produca, crezandu-se "review-eri" (in timp ce nu reusesc sa atinga scopul minim necesar de a ajuta pe cineva sa aleaga un film - insa nu asta ii preocupa, nu-i asa?, ci sa-si etaleze zestrea lucie de negandire sau iuzarneimurile cartieristice gen "mihnea_aspru95", "costirik", "bunutza_sexwoman69" samd). In loc sa stearga vârtos din... "pareri", le lasa aici... sa fie un factor "ecologic" de educatie a altor valuri de faliti mentali (acu' ce sa-i mai critic si pe astia, cand 99% din filmele epocii sunt primul factor de profesionala imbecilizare a culturilor de alegatori)... Daca nu am fost clar, felicitari pentru cum scrii si - evident - gandesti.
AndreBlack pe 16 Noiembrie 2015 23:03
Ant-Man
Mi-a placut foarte mult filmul . Ca de obicei MARVEL face cele mai bune filme cu super-eroi . Astept continuarea !
8 4
samspade pe 30 octombrie 2016 11:57
aştept cu mare interes şi urmarea(urmările): omul bacterie, omul salată, omul neom cu arome etc...
bizonul pe 7 octombrie 2017 07:13
Un film ptr. copiii cu probleme , copii institutionalizati, ptr. ca dealtfel filmul este idiot ca si celelale, omul paianjen, omul liliac, etc. si multa dreptate avea @samspade cand spunea ca probabil vom avea si un "om bacterie". Ceva mai tampit decat acest gen de film, ar fi alea cu"Detectivu lu' Peste".
cattaa pe 12 August 2015 15:24
Mai bine nu.
Idee neinteresantă, replici răsuflate, actiune plictisitoare. Deci nu. Poate e bun pentru copii :-). Si claar nu e de văzut la cinema!
8 18
emy_sinaia pe 27 august 2015 22:28
Subscriu !
rafaelionita8_gmail_com pe 26 Iunie 2015 14:32
Serios ?
Ideea e stupida. Sa vedem cum va fi filmul. Nu cred ca va fi mai bun decat Avengers.
8 23
JohnnyB pe 17 Iulie 2015 21:38
Panarama!
Ce-i cu porcariile astea de filme, frate?! Apar ineptii pe banda rulanta...
8 37
JohnnyB pe 19 decembrie 2015 15:32
Scenariu extrem de slab, jocul actoricesc la baie, cel mult poate fi un film pentru copii. Panaramă!
Gabytzzzu pe 21 Iulie 2015 00:47
Tocmai ce am venit din sala de cinema si pot spune ca am ramas placut impresionat. Este genul de film care ma asteptam sa fie, si anume: relaxant, funny, cu efecte foarte ok. Genul de film de care ai nevoie dupa o zi de munca :))
7 5
JuanRuben pe 18 Iulie 2015 09:35
Cuceritor
Filmul ne prezinta povestea unui hot , care este urmarit de Dr. Hank , pentru faptul cum reuseste sa intre in anumite cladiri fara sa fie dedectat. Filmul are umor din plin mai ales fazele cu Anthony ( o sa vedeti voi cine ii ) si furnica uriasa de la sfarsit de sub masa , alteori ironica , dar buna. Scenariul e complex. Nu prea sunt clisee. Insa povestea e dezvoltata bine si pe parte avengers. Apare Falcon . Apare Hidra. Apare Shield . Deci sa nu credeti ca daca numele suna tampit sau ciudat , e un film naspa . Nu criticati inainte sa vedeti ! Efectele vizuale sunt ... pff , superbeee ! Actiunea de asemenea .
Nota mea : 8

7 8
Tyson_Kyd pe 01 August 2013 15:48
Asta este unul din cele mai asteptate filme pe langa Dead Pool .
6 14
emy_sinaia pe 27 August 2015 22:35
Pe bune....?
Chiar ca nota IMDb ma lasa rece si fara cuvinte, filmul in sine este prost si foarte incurcat cu situatii mai ceva ca in desene animate chiar si pentru o fictiune.
6 15
gena_boo pe 23 martie 2016 04:46
de acord...am rezistat 50 de minute, eroic!
Costirik pe 18 Noiembrie 2015 04:26
Cum naiba sa te uiti la filme cu supereroi Marvel daca nu cunosti nici macar lucruri elementare din universul lor??
5 4
LucaBlueBoys pe 18 August 2015 23:24
Bun
Cred ca putem incadra (eu cel putin) Ant-Man ca fiind una din cele mai bune filme realizate de Marvel si are includ universul Avengers. Are anumite aspecte din Guardians of the Galaxy, in special umorul destul de bine incadrat (mai inspirat ca in Avengers 2) si bineinteles multa actiune. La fel ca in celelalte filme Marvel, referintele la Avengers sunt multiple, dar in acelasi timp actiunea contine multa originalitate si o serie de faze care, cel putin pe mine, m-au incantat. Se pare ca producatorii au invatat din greselile care au mai aparut in filmele precedente din universul Marvel si au inceput sa perfectioneze noile productii.
5 5
catalin_ionut_23 pe 22 Iulie 2015 21:36
Foarte bun filmul,merita vazut!
Un film foarte bun si distractiv cu efecte superbe ,merita vazut la cinema ,prima oara am zis ca nu o sa il vad la cinema ca am crezut ca nu o sa imi placa dar s-a dovedit a fi ,chiar foarte bun si relaxant ,un film care mi-a lasat o impresie foarte buna ,un film care a facut spectacol ,si sper ca pe viitor sa vad filme la fel de bune ca acesta.Il recomand ,nota mea 10!
5 6
PiticVerde pe 29 Noiembrie 2015 15:59
merita vizionat
un erou intr-un alt mod cum ne-am obisnuit,nota 10 pt. idee,mi-a placut filmul,pe langa actiune si efecte speciale bune a avut cateva faze comice reusite
4 1
KarGo pe 23 Mai 2012 01:30
Abia Astept :X Sa Vedem ce Osa iasa :):);):):):):):)
3 15
elektron99 pe 10 ianuarie 2016 12:24
Il poti vedea online: http://tophdonline.com/omul-furnica-2015-subtitrat-gratis.html
mankash pe 17 Aprilie 2016 01:16
Mone
Superb filmul,chiar mi a placut,un film inedit si spectaculos.
2 1

Spune-ţi părerea despre Ant-Man

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ant-Man
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells