Iată cum ar putea fi readuse la viață personajele ucise în Infinity War. Atenție, spoilere!

de Gloria Sauciuc în 30 Aug 2018
Avengers: Infinity War - Part II se lansează în România pe 3 mai 2019

Știm că majoritatea eroilor care s-au transformat în cenușă la finalul lui Avengers: Infinity War vor învia în curând. Știm că toate cele care au avut un final precoce, fie pe Pământ, fie pe Titan sau în lumea cuantică, vor călători cumva înapoi în timp pentru a repara totul. Există numeroase speranțe că Doctor Strange, care a întrevăzut peste 14 milioane de deznodăminte ale luptei Thanos vs. Avengeri, a văzut măcar o șansă de a-l învinge pe Titanul nebun.

Și acum iată o teorie convingătoare despre cum va fi înfrânt Thanos, printr-unul din trucurile lui Strange. Postată pe Facebook și descoperită de către publicația The Express, această teorie a fanilor susține că Piatra Timpului pe care Doctor Strange i-a dat-o lui Thanos vine din viitor. Acest fapt explică de ce Strange niciodată nu a folosit piatra pentru a modifica vreun eveniment din prezent care merita anulat - cum ar fi fost eroarea de judecată a lui Star-Lord, ce a periclitat acțiunea de sustragere a Mănușii Infinitului de la Thanos. Și acest lucru are legătură și cu faptul că Mănușa Infinitului a fost distrusă după pocnitura din degete a lui Thanos, prin care a lichidat jumătate din supereroi.

Teoria fanilor susține că Piatra Timpului strălucea la final pentru că era activă, și pentru că fusese adusă din viitor, comentează și publicația bgr.com. Acum, că Mănușa Infinitului a fost distrusă, Piatra Timpului este la dispoziția lui Tony Stark, care va ști ce să facă cu ea. Iată această teorie:

Doctor Strange a folosit Piatra Timpului pe tot parcursul filmului, însă nu în momentul prezent al acțiunii. Piatra Timpului dată lui Thanos era din viitor, un viitor unde Avengerii au câștigat. Și iată de ce la final, atunci când Thanos pocnește din deget, Mănușa Infinitului este distrusă. Doctor Strange poate trimite Piatra Timpului în trecut sau viitor. Iată de ce atunci când Thanos i-a dat lovitura finală lui Tony, numai atunci Doctor Strange i-a adus în față Piatra Timpului, care atunci strălucea.

În mod normal una dintre Pietrele Infinitului strălucește numai dacă este folosită, ceea ce înseamnă că doar atunci Piatra Timpului a fost adusă înapoi din viitor. După lovitura finală a lui Thanos, Piatra Timpului se va întoarce pe Titan și va rămâne la Tony. Și Tony este singurul care poate ghici cum anume această piatră s-a întors pe Titan. Și el este capabil să îl salveze pe Scott Lang/Ant-Man și să călătorească în timp. De asemenea, cu tehnologia lui Hank Pym poate face reversibil gestul lui Thanos. Doctor Strange a văzut toate rezultatele posibile, și de aceea îi spune lui Tony că era singura cale”.

Teoria nu e perfectă. Tony nu are idee despre situația disperată în care este Ant-Man sau despre faptul că are nevoie de ajutorul lui Scott Lang, și în același timp poate fi destul de impulsiv pentru a folosi imediat Piatra Timpului. În altă ordine de idei, știm că Tony se va întâlni cu Shuri în următorul film, iar ajutorul ei va fi necesar pentru a da ordine în această situație, fie cu sau fără Piatra Timpului. Poate că vom vedea o armă capabilă să îl distrugă pe Thanos, concepută de cele două minți tehnologice geniale. Ținând cont de toate acestea, vă aduceți aminte că Doctor Strange s-a asigurat că Thanos nu are Piatra Timpului până nu a văzut că Tony a supraviețuit, iar Ant-Man a ajuns în lumea cuantică. Acolo, Ant-Man are acces la vortexurile temporale, deci la călătorii în timp, așa cum vedem în scena genericului de la sequel-ul lui Ant-Man, lucru pe care l-ar fi evitat în mod normal.

Să ne gândim și la imensul spoiler al lui Tom Holland care a relatat că Benedict Cumberbatch are numeroase replici în noul Avenger, dând din nou de înțeles că salturile în timp vor salva pe eroii aparent decedați. Cumberbatch nu a vorbit despre lumea cuantică în Infinity War, așa că urmează să o așteptăm în Avengers 4.

În timp ce teoria fanilor poate că nu prezice cu exactitate evenimentele din Avengers 4, o altă părere lansată de nerdist.com lasă posibilitatea ca Tony Stark să devină următorul Vrăjitor Suprem. Stark ar face bine să țină locul lui Strange până la întoarcerea acestuia. Fotografii scăpate de pe platourile de flmare îl arătau pe Stark îmbrăcat în Mantia Levitației a lui Strange. Trebuie spus că Tony Stark cu Piatra Timpului în mână are șanse să se califice drept un temporar vrăjitor suprem.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Doctor Strange, Ant-Man

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 30 august 2018 17:47
Vai domne'.... atata mister pentru un film mediocru.
boghiu_andrei pe 30 august 2018 22:16
:))La asta ma gandeam si eu:)Nu e mediocru,dar nici sa stai sa il analizezi de parca e arta ascunsa:))
cavallioty pe 31 august 2018 09:12
ce hateri sunteti,universul Marvel este mult mai complicat fata de ce a fost prezentat in seria de filme si cei care au citit comicsurile evident ca fac diferite teorii,toata lumea stia ca de fapt nu a murit nimeni,intrebarea era in ce mod alege sa ii aduca inapoi
carmen_angelus_romila pe 5 septembrie 2018 07:58
Speculatii sunt multe in lumea iubitorilor de film, iar imaginatia si posibilitatile celor din universul Marvel sunt multiple, asa incat asteptam rezolvari spectaculoase.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells