O biografie a celebrei actrițe Audrey Hepburn, cu Rooney Mara protagonistă, este în lucru

de Marina Florea în 11 Ian 2022
Regizorul de Oscar Luca Guadagnino, care a semnat Call Me by Your Name, va sta la cârma biopicului

O biografie a celebrei actrițe Audrey Hepburn, cu Rooney Mara, este în lucru la Apple, anunță publicația Variety. Regizorul de Oscar Luca Guadagnino, care a semnat Call Me by Your Name, va semna regia, în timp ce Mara joacă, dar semnează și producția, iar Michael Mitnick (The Giver) semnează scenariul.

Deși detaliile acțiunii sunt deocamdată ținute în secret, știm că Hepburn este o legendă a actoriei care și-a câștigat numele cu clasice ale cinematografiei precum Breakfast at Tiffany's, My Fair Lady, Wait Until Dark, Charade și Sabrina. De-a lungul carierei ei de patru decenii, Hepburn a câștigat titlul EGOT, câștigând premii Emmy, Oscar, Tony și Grammy, ultimele postum.

A fost un filantrop dedicat, lucrând cu UNICEF pentru a ajuta copiii din Africa, America de Sud și Asia, gest pentru care a primit Presidential Medal of Freedom în 1992.

Mara a fost nominalizată de două ori la Oscaruri, pentru filmul ei din 2011 The Girl with the Dragon Tattoo și pentru Carol din 2015. De curând a jucat în filmul lui Guillermo del Toro Nightmare Alley alături de Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette și Willem Dafoe. Printre următoarele ei proiecte de filme se numără Women Talking, al lui Sarah Polley, o dramă despre opt femei menonite, în care mai joacă Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy și Jessie Buckley.

Guadagnino a încheiat, de curând, producția la noul horror romantic Bones and All, cu Taylor Russell și Timothée Chalamet. Regizorul italian a mai creat, semnat scenariul și regizat miniserialul pentru HBO We Are Who We Are.

Pe lângă The Giver, Mitnick este cunoscut pentru scenariul la The Current War, The Staggering Girl și pentru serialul HBO Vinyl.

Exploreaza subiecte similare:

Audrey Hepburn, Rooney Mara, Luca Guadagnino, Michael Mitnick, The Giver, Breakfast at Tiffany's, My Fair Lady, Wait Until Dark, Charade, Sabrina, The Girl With the Dragon Tattoo, Carol, Guillermo Del Toro, Nightmare Alley, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Sarah Polley, Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy, Jessie Buckley, Taylor Russell, Timothée Chalamet, We Are Who We Are, The Current War

Alte știri din cinema

Tom Cruise va fi protagonistul noului film al lui Alejandro G. Iñárritu

Este primul lungmetraj în limba engleză al cineastului mexican, de la The Revenant din 2015 încoace

Cum s-a antrenat - timp de două luni - câinele din Anatomia unei prăbușiri, pentru a o face pe-a mortul

Anatomia unei prăbușiri mai poate fi văzut în unele cinematografe din țara noastră

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells