O biografie a celebrei actrițe Audrey Hepburn, cu Rooney Mara protagonistă, este în lucru

de Marina Florea în 11 Ian 2022
Regizorul de Oscar Luca Guadagnino, care a semnat Call Me by Your Name, va sta la cârma biopicului

O biografie a celebrei actrițe Audrey Hepburn, cu Rooney Mara, este în lucru la Apple, anunță publicația Variety. Regizorul de Oscar Luca Guadagnino, care a semnat Call Me by Your Name, va semna regia, în timp ce Mara joacă, dar semnează și producția, iar Michael Mitnick (The Giver) semnează scenariul.

Deși detaliile acțiunii sunt deocamdată ținute în secret, știm că Hepburn este o legendă a actoriei care și-a câștigat numele cu clasice ale cinematografiei precum Breakfast at Tiffany's, My Fair Lady, Wait Until Dark, Charade și Sabrina. De-a lungul carierei ei de patru decenii, Hepburn a câștigat titlul EGOT, câștigând premii Emmy, Oscar, Tony și Grammy, ultimele postum.

A fost un filantrop dedicat, lucrând cu UNICEF pentru a ajuta copiii din Africa, America de Sud și Asia, gest pentru care a primit Presidential Medal of Freedom în 1992.

Mara a fost nominalizată de două ori la Oscaruri, pentru filmul ei din 2011 The Girl with the Dragon Tattoo și pentru Carol din 2015. De curând a jucat în filmul lui Guillermo del Toro Nightmare Alley alături de Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette și Willem Dafoe. Printre următoarele ei proiecte de filme se numără Women Talking, al lui Sarah Polley, o dramă despre opt femei menonite, în care mai joacă Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy și Jessie Buckley.

Guadagnino a încheiat, de curând, producția la noul horror romantic Bones and All, cu Taylor Russell și Timothée Chalamet. Regizorul italian a mai creat, semnat scenariul și regizat miniserialul pentru HBO We Are Who We Are.

Pe lângă The Giver, Mitnick este cunoscut pentru scenariul la The Current War, The Staggering Girl și pentru serialul HBO Vinyl.

Exploreaza subiecte similare:

Audrey Hepburn, Rooney Mara, Luca Guadagnino, Michael Mitnick, The Giver, Breakfast at Tiffany's, My Fair Lady, Wait Until Dark, Charade, Sabrina, The Girl With the Dragon Tattoo, Carol, Guillermo Del Toro, Nightmare Alley, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Sarah Polley, Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy, Jessie Buckley, Taylor Russell, Timothée Chalamet, We Are Who We Are, The Current War

Alte știri din cinema

Un portret al Angelinei Jolie, imaginat de artistul Palombo, atrage atenția asupra cancerului de sân

Pictura murală poate fi văzută în inima orașului Milano

Premiile Zmeura de Aur: Blonde conduce cu opt nominalizări, Tom Hanks dublu nominalizat

Palmaresul va fi anunțat cu o zi înaintea Oscarurilor, anume pe 11 martie

Cum s-a răspândit epidemia în serialul HBO The Last of Us?

Vom vedea originea răspândirii fungilor ce aduc apocalipsa în The Last of Us, sau sursa infectării va rămâne un mister?

The Last of Us dezlănțuie creaturi înspăimântătoare, „care bat chiar Demogorgon-ul din Stranger Things”

Atenție, acest articol conține spoilere pentru episodul 2 din serialul HBO The Last of Us. Nu parcurgeți textul de mai jos dacă nu ați văzut încă acest episod

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells