Noul western al lui Quentin Tarantino va intra în producţie la începutul anului viitor

de Cristina Grigore în 16 Iul 2014
The Hateful Eight este filmul pe care cineastul era cât pe ce să nu-l mai facă

Quentin Tarantino  şi-a anunţat ca viitor film westernul The Hateful Eight, însă când a oferit o primă variantă a scenariului unora dintre actorii pe care şi-i dorea în distribuţie, povestea a ajuns pe internet, dezvăluită de unul dintre aceştia.

Cineastul a sesizat imediat şi nu doar că a renunţat la proiect, dar şi-a făcut o misiune din a afla vinovatul, ba chiar de a da în judecată pe oricine a contribuit la răspândirea online a scenariului. Ulterior însă, au apărut ştiri potrivit cărora Tarantino s-a hotărât să refacă scenariul şi să reia dezvoltarea producţiei, organizând chiar şi o lectură a acestuia.

Site-ul myfoxphilly.com relatează că unul dintre actorii participanţi la lectură, Kurt Russell, a confirmat recent că regizorul lui Django Unchained merge înainte cu producţia lui The Hateful Eight – în care va apărea şi Russell – şi că are de gând să înceapă filmările în primăvara anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Kurt Russell, The Hateful Eight

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VulpoiPalid pe 16 iulie 2014 16:22
Sa inteleg ca maraielile copilaresti ale lui Tarantino de acum cateva luni au fost aruncate de dragul publicitatii si al cancanului,nu?lel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells