Natalie Portman, înlocuită de Marion Cotillard în Lady Macbeth

de Cristina Grigore în 22 Aug 2013
Cotillard îl va avea drept partener în film pe Michael Fassbender

Într-un rol celebru și mult râvnit pe scenele lumii a fost distribuită – într-un film însă – în luna mai a acestui an,  Natalie Portman. Vedeta lui Black Swan are însă un program destul de încărcat, motiv pentru care  a fost înlocuită de actrița Marion Cotillard. Potrivit site-ului E!Online, piesa lui William Shakespeare va fi adaptată de Justin Kurzel (Snowtown), iar Cotillard îl va avea drept partener în film pe Michael Fassbender.

Scenariștii Todd Louiso și Jacob Koskoff vor încerca să țină replicile cât mai aproape de versiunea originală. Lady Macbeth este un personaj compex, o femeie ambițioasă care își încurajează soțul, un nobil (Fassbender), să îl ucidă pe regele Scoției, mânată de orgoliu și dorința de putere, însă, ulterior, vina o copleșește. Filmările pentru noua peliculă Lady Macbeth vor începe la finalul lui 2013.

Marion Cotillard filmează acum pentru producția franceză Two Days, One Night. Natalie Portman a lucrat anul acesta la Thor: The Dark Word, Jane Got A Gun, Knight of Cups și un film încă fără titlu al lui Terrence Malick.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Black Swan, Marion Cotillard, Justin Kurzel, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Musa.del.Arte pe 22 august 2013 12:54
Cu scuzele de rigoare pentru Portman, dar chiar si de ar fi fost sa-l joace, rolul nu i-ar fi iesit mai bine decat poate Cotillard sa-l interpreteze!
vladimir84 pe 22 august 2013 13:35
Cred ca amandoua sunt la fel de frumoase si talentate, asa ca filmul nu va iesi in pierdere.
Sayko pe 22 august 2013 16:38
Daca era inlocuita cu Lindsay Lohan sau Kristen Stewart era o problema dar in cazut de fata chiar cred ca e bine ca ia luat locul Marion.
alex_il_fenomeno pe 28 august 2013 18:32
Cotillard este o actrita talentata, dar o preferam pe Natalie Portman.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells