Minions a întrecut Toy Story 3 şi a devenit al doilea titlu în topul animaţiilor cu cele mai bune încasări

de Cristina Grigore în 14 Sep 2015
Animaţia cu cele mai bune încasări din toate timpurile rămâne Frozen (1,27 miliarde de dolari încasări)

Pelicula Minions a trecut înaintea lui Toy Story 3 în clasamentul animaţiilor cu cele mai bune încasări din toate timpurile. Aventurile popularilor aghiotanţi ai lui Gru se află acum pe locul doi în top, scrie Deadline.com, avansul fiind oferit de cele 20,1 milioane de dolari obţinute pe piaţa de film din China.

Încasările totale ale filmului au ajuns acum la 1,08 miliarde de dolari. Limita de un miliard de dolari a fost atinsă recent, pe 27 august.

Momentan, lider în clasament rămâne animaţia Disney, Frozen, cu 1,27 miliarde de dolari obţinute la box office-ul internaţional. Toy Story, cu 1,06 miliarde încasări, trece pe locul trei.

Acţiunea din Minions îi are ca protagonişti pe trei dintre minusculele şi simpaticele creaturi galbene, Stuart, Kevin şi Bob. Aceştia sunt recrutaţi de super villain-ul Scarlett Overkill (Sandra Bullock) şi soţul acesteia, Herb (Jon Hamm), pentru a-i ajuta în tentativa de obţinere a controlului asupra lumii întregi.

Exploreaza subiecte similare:

Minions, Toy Story 3, Frozen

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 14 septembrie 2015 11:57
pt mine e inexplicabil.La minions am rezistat (greu) 20 de minute , Toy story 3 e e un film cu aceeasi poveste din toy story 1 si 2 , nimic nou.
Shadow_Master pe 14 septembrie 2015 12:16
Are foarte multe incasari deoarece majoritatea persoanelor care se duc sa il vada sunt copii pana in 12 ani.
Bayard pe 14 septembrie 2015 14:14
Nene, nu e normal.... si Despicable Me 2 a avut incasari de peste un miliard. Amandoua sunt in cel mai bun mediocre!!! Despicable Me macar a fost dragut, a avut o nuanta de originalitate. In schimb de exemplu How to Train Your Dragon 2 a avut incasari atat de mult sub asteptari ca aproape si-a bagat Dreamworks in groapa (nu ca nu ar fi fost profitabil). Se incurajeaza mediocritatea si umorul penibil de tip Minions.... oricat de adorabili sunt, asta nu scuza scenariul foarte prost.
danny987 pe 14 septembrie 2015 16:13
De accord cu tine,dar Despicable Me 2 a incasat 970 milioane $ .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells