Mila Kunis și Glenn Close, în trailerul dramei Four Good Days

de Marina Florea în 19 Mar 2021
O cronică imprevizibilă și puternică a unei mame și fiice care se luptă să redescopere dragostea și încrederea

Vertical Entertainment a dat publicității un poster și un trailer pentru drama Four Good Days a regizorului Rodrigo Garcia. Inspirată din articolul lui Eli Saslow din Washington Post How's Amanda? A Story of Truth, Lies and an American Addiction, filmul le are în distribuție pe Mila Kunis și Glenn Close.

Kunis apare în rolul lui Molly, o femeie care cere ajutorul mamei ei de care se îndepărtase (Glenn Close) pentru a scăpa de dependența de heroină.

Într-o călătorie emoționantă inspirată de o poveste adevărată semnată de scenaristul Eli Saslow, câștigător de Premiu Pulitzer și ziarist la Washington Post, personajul lui Molly, de 31 de ani, îi cere mamei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ceea ce a învățat în zece ani de dezamăgire, de tristețe și de furie, Deb mai face o ultimă încercare de a-și salva fiica de la pericolul dependenței de heroină.

Un joc excelent al lui Glenn Close și a Milei Kunis ancorează această dramă semnată de regizorul Rodrigo Garcia într-o cronică imprevizibilă și puternică a unei mame și fiice care se luptă să redescopere dragostea și încrederea care, odată, le țineau aproape.

Filmul se lansează în cinematografele americane în luna aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Glenn Close, Mila Kunis, Rodrigo Garcia, Four Good Days

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells